tips om hur man köper en begagnad bil

tips om hur man köper en begagnad bil

Att köpa en begagnad bil är ett bra sätt att spara pengar, och ändå få en bil som passar dina behov. Det finns många tips att följa när de köper en begagnad bil, av vilka många kan rädda dig huvudvärk, ekonomiska svårigheter och mer problem på vägen

Du behöver:.
CarFax Rapport
. Förmåga att provköra fordonet.
Internet sökfunktionerna.

Hur du köper en begagnad bil


1.
Forskning vilken typ av bil du funderar på att köpa. När du har hittat ett specifikt fordon, kör en CarFax rapport med VIN. Vissa återförsäljare kommer att ge en till dig gratis. Om möjligt, köp en "certifierad" fordon av en återförsäljare. Dessa bilar sätts genom kraftfulla tester och kontroller, och garanteras för en viss mängd miles eller år (ofta som inträffar först).
2.
Forskning mängden miles fordonet har på den. Generellt sett bilen får inte ha mer än 12. 000 miles per år. Så om du köper en 2005 bilar i 202C bör det inte ha mer än 48. 000 miles.
3.
Undersök hur många ägare bilen har haft. Detta kommer ofta dyker upp på din CarFax rapport. Om bilen har haft flera ägare under en kort tid kan detta vara en stor röd flagga. Det kan bero på en problem som kan leda till kostsamma reparationer.
4.
Sök efter Kelley Blue bokförda värdet på fordonet. Att veta vad det bokförda värdet av att bilen är hjälper dig att pruta med återförsäljaren på priset. Se resurser för en länk.
5.
Provkör fordonet. Många begagnade bilar säljs online, men du bör alltid ta bilen på en provtur för att få en "känsla" för fordonet och hur den hanterar. Att se och köra bilen i personen kommer också att hjälpa dig att identifiera slitage på fordonet.
6.
Ring ditt försäkringsbolag innan du köper bilen. Få en uppskattning av vad försäkringen kostar per månad för det fordonet.
7.
Känn din budget. Träna det högsta belopp du har råd att betala för fordonet (oavsett om köpet av bilen rakt ut, eller finansiera) och underskred det priset med 15 pecent. Använd denna siffra att förhandla med återförsäljaren för att försöka rädda extra pengar.

tips och varningar


Var
 • medveten om fordon katastrofområdet. Det var översvämningar i Mellanvästern under 2008, vilda bränder i södra Kalifornien under 2007 och en rad förödande orkaner, däribland orkanen Katrina 2005. Många bilar i dessa områden var märkt "katastrof" fordon och hade stora vattenskador. Veta var ditt fordon kom från hjälper dig att avgöra om just denna bil har haft tidigare skador.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper ett fordon för utmanas fysiskt
  hur man får mest pengar för din bil
  hur man hittar offentliga auktioner i Kansas
  vad är Carfax?
  hur man skaffar ett fordon titel
  hur man köper en begagnad bil på en GSA auktionen
  hur man kan jämföra begagnad bil garantier
  hur man hittar bärga bilar till salu
  hur man hittar bilar på faktura prissättning
  steg för beräkning miles per gallon