hur man köper en begagnad bil av staten

hur man köper en begagnad bil av staten

Även om du kan hitta 50 identiska bilar på en hel del när du handlar för en ny bil, är shopping för en begagnad bil annorlunda. Inga två begagnade fordon som är likadana. De kan vara liknande modeller eller har liknande utrustning, men man kan ha varit väl omhändertagna och de andra missbrukas. Begagnade bilar att köpa är mycket annorlunda än ny bil att köpa. Ibland måste man resa ut ur stan eller av statliga att hitta den perfekta begagnad bil. Lär dig vad du ska göra och vad man inte ska göra nästa gång du funderar på att köpa en bil av statliga

Du behöver:
förtroende.
Kunskap.
Fastställande.
Sinne för humor.


1.
Forskning out-of-state återförsäljarens meriter och anseende. Köpa från en återförsäljare utanför stan kräver lite mer legwork än att köpa lokalt. Du kommer inte att ha omedelbar tillgång till återförsäljarens rykte genom mun till mun. Kontakta Better Business Bureau i området och kontrollera återförsäljarens står med statens motorfordon provision.
2.
Sörja för en oberoende inspektion innan resan. Hitta en opartisk tredje part bilmekaniker i området med någon anslutning till auto återförsäljare. Några rikstäckande företag, som Carchex, avtal med lokala mekaniker för att ge pre-köp inspektioner under en avgift. Använd online Gula sidorna och andra resurser för att direkt hantera en mekaniker i området. Har det övergripande kosmetiska och mekaniska konditionen av fordonet kontrolleras för att se till att det är ett bra köp. Inga begagnade fordon är perfekt, men det är bättre att veta om eventuella fel i förväg, du kan använda dem som en förhandling verktyg och som hjälper dig att sålla ut problem fordon.
3.
Förhandla och enas om ett slutligt pris och villkor innan resan. Gör så mycket av detta över telefon eller över internet som du kan. Ta med en kopia av all information dealern har gett er. Det finns inget värre än att åka hundratals miles bara få reda på att du inte kan få affären du väntade. Använd eventuella fel upptäcks under din tredje parts inspektion som ett verktyg för förhandling.
4.
Kontakta din lokala motorfordon kontor för att avgöra det bästa sättet att hantera din skatt, titel och licens. Även om du kommer att köpa bilen av staten, ändå måste det vara registrerat i din jurisdiktion. Ta reda på om någon särskild dokumentation som behövs för att registrera ett fordon från en annan delstat. Om du är finansiering av fordon, måste du se till återförsäljaren eller Banken har information för att registrera ett fordon i ditt tillstånd. Kontrollera att rätt omsättningsskatt betalas. Om inte, kan du bestraffas, inte försäljaren.
5.
Vidta åtgärder för att plocka upp eller ta emot leverans av fordonet. Ta en grundlig provkörning av fordonet, även om du har beställt en oberoende mekaniska inspektion. Se till att du är nöjd med det innan du anmäler pappersarbete och tar leverans. Om du handlar din bil kan du göra förmodligen resan ensam. Om inte, kommer någon måste följa med dig att köra en av bilarna tillbaka. Med ett fordon som transporteras till dig är möjligt, men det är vanligtvis inte rekommenderat att köpa en begagnad bil helt syn osedda.

Tips och varningar


 • Innan resan till köpa ett fordon, be återförsäljare för flera bilder. Ju fler bilder du kan få, desto bättre är du.
 • Om du bor i en stat med strikt utsläpp lagar, såsom Kalifornien, se till att fordonet passerar en stat utsläpp test.
 • Om att köpa en förlängd garanti, verifiera finns butiker på ditt område som kommer att acceptera garantianspråk. Vissa utökade garantier inte är giltiga i hela landet. Om fordonet har gällande fabriksgaranti, kontakta din lokala återförsäljare för märket på fordonet och kontrollera alla befintliga täckning fabriksgaranti. Ta inte ordet av återförsäljaren som du köper den från, kontrollera täckning själv.
 • Om du köper bilen från en enskild, se till att du får titeln innan han överför pengar. Be om legitimation för att kontrollera att denne är ägare av fordonet. Matcha namn upp med namnet på titeln.


 • Relaterade artiklar


  vad är en Carfax rapport?
  bil förhandling tips
  hur man inte blir lurad att köpa din första nya bil
  hur man köper en bil och få det pris du vill utan att egentligen köpslående
  hur man köper en bil
  det bästa sättet att beräkna mpg
  finansiell rådgivning om bilar
  hur man hittar och köpa en bra begagnad bil
  Tips för att köpa en begagnad bil på auktion
  tips om att köpa en bil från en återförsäljare