bmw 550 vs 545

bmw 550 vs 545

BMW 550 och 545 modeller, två av BMW: s bäst säljande fordon, båda medlemmar i 5-serien produceras av det tyska biltillverkaren. Medan modellerna har liknande interiör och exteriör drag finns det några viktiga skillnader

BMW 550

Med en bas MSRP av $ 60. 400, erbjuder BMW 550 en 4,8-liters åtta cylindrig motor som kan producera 360 hästkrafter under optimala förhållanden. Den bakre-enheten fordon erbjuder också ett EPA beräknade kombinerad bränsleekonomi 22 miles per gallon. Andra funktioner inkluderar ombord navigation och realtid varningar trafik, Sirius och HD alternativ radio, inbyggd iPod-system och trådlös Bluetooth-teknik.

BMW 545

BMW 545 levereras som standard med en 2,5-liters, sex -cylindrig 184-hästars motor som får en EPA uppskattning 20 miles per gallon i staden och 29 miles per gallon på motorvägen. Andra funktioner inkluderar automatisk klimatanläggning, en 10-högtalare ljudsystem, avlägsna fjärrstyrning, Sirius Satellite Radio, DVD-baserat navigationssystem och en ny head-up instrument display som visar relevant information på vindrutan rakt framför föraren.

Jämförelse

Även om båda fordonen skryta liknande egenskaper, det finns några viktiga skillnader. Den första är att 545-modellen tillhandahåller drivrutiner med överlägsen bränsleekonomi än 550 och är därför mycket mer kostnadseffektivt. Å andra sidan ger 550 överlägsen prestanda och levereras som standard med nästan 200 fler hästkrafter än sina konkurrenter. Standarden ombord navigation och realtid varningar trafik är också några andra viktiga säljfördelar av de 550-modellen.

Lösning

medan 545-modellen ger köparna med bättre bränsleekonomi, de 550 är överlägsen prestanda och ytterligare lyxiga göra det mer önskvärt valet av de två. Standarden ombord navigation och realtid varningar trafik är funktioner som har blivit nödvändigheter på senare tid, och att denna är inbyggd i instrumentbrädan är en enorm fördel. Totalt sett omfattar 550 modell det bästa värdet för konsumenterna och ger ett exklusivt alternativ till andra high-end sedaner i sin klass.

Överväganden

Informationen i denna artikel är baserad på de beskrivningar som ges av tillverkaren och inte bygger på egen erfarenhet att köra något av ovanstående fordon. Ring din lokala BMW återförsäljare för att boka en provkörning innan ett köp. Informationen är baserad på 2010 års modeller av fordon och utgör inte tidigare eller kommande modeller.


Relaterade artiklar


hur man köper bilar med bästa gas körsträcka
hur man köper en bil på datorn
hur man beräknar moms på en ny bil
hur man köper en begagnad bil: tre quick and dirty förslag
hur du kvalificerar för kontanter Clunkers proposition
hur man får det bästa priset för en ny bil - 5 tekniker
vad är en GMC SLE?
hur man köper en eBay klassisk bil säkert
hur man skaffar ett fordon titel
hur man köper en bil och få det pris du vill utan att egentligen köpslående