säkraste bilar under 15k

säkraste bilar under 15k

När du är på en budget, kan det vara mycket svårt att få exakt vad du behöver från en bil. Lyckligtvis för bil shoppare, har säkerhetsteknik har förbättrats under de senaste åren, vilket gör det möjligt att köpa några av de säkraste bilarna på vägen för mindre än $ 15. 000

Honda Fit

Med en tillverkare rekommenderat pris börjar på $ 14. 750, är 2009 års Honda Fit den enda bilen i mini bil kategori för att tjäna en Insurance Institute for Highway Safety "Top Safety Pick. "Trots en 1,5 liters motor på 117 hästkrafter, ger Fit: s storlek är mindre motor för att ge förarna en god körupplevelse och gott om pep. 2009 års Honda Fit också ståtar med en imponerande EPA betyg 28 mpg i staden och 35 mpg på motorvägen.

Kia Soul

Med en MSRP börjar på $ 13. 300, är 2010 Kia Soul svårslagen för den som vill få ut det mesta för sina pengar. Själen fick fem av fem stjärnor från National Highway Traffic Safety Administration för frontalkrockar och förarsidan kraschar effekt, och var en 2009 IIHS Top Safety Pick. "Den Kia Soul är inte perfekt dock. Den 2,0-liters motorn lämnar något att önska, och Soul tjänat fem av 10 predikterade tillförlitligheten betyg från JD Power and Associates.

Mitsubishi Lancer

När en favorit bland street racers och förare rally lika, är 2009 års Mitsubishi Lancer nu en IIHS "Top Safety Pick". Börjar på $ 14. 450, förtjänat Lancer ett betyg av antingen fyra eller fem av fem stjärnor i alla National Highway Traffic Safety Administration krasch tester. DE ES-modeller är utrustade med ett 152 hästkrafter 2. 0 litersmotor, medan den övre delen GTS-modellen levereras med en 168 hästkrafter 2,4 liters motor, vilket ger Lancer ägare tillräckligt med ström för de flesta vanliga förare.

Nissan Versa

Med en MSRP av $ 13. 100 och en genomsnittlig faktura börjar på $ 12. 645 är Nissan Versa en av de mest prisvärda bilar på marknaden. I 2009 års Versa tjänat betyget "bra" (högsta möjliga betyg) från IIHS framför, bredvid och bakom krocktester, och valdes som en top pick för 2009 års US News Best Cars för pengarna. Nissan Versa har något svag effekt och prestanda, men bör vara tillfredsställande för pendlare.

Toyota Yaris

2009 Toyota Yaris är ett definitivt värde med en MSRP börjar på $ 12. 205. Den Yaris fick höga poäng från National Highway Traffic Safety Administration, tjänar fem av fem stjärnor för förarens skydd vid frontalkrockar samt fyra av fem stjärnor i alla andra utförs krocktester. IIHS gav Yaris betyget "bra" för sido-och kraschar, men betyget "Marginell" för bakre kraschar. Om bränsleekonomi är ett bekymmer, har Yaris ett av de bästa betyg bland icke-hybrider, med 29 mpg i staden och 36 mpg på landsväg.


Relaterade artiklar


hur du avgör om din bil är berättigade till kontant Clunkers program
Hur mycket gör en ny bilhandlare på en försäljning?
hur man köper en Chevy Volt så snart som möjligt
hur man får begagnad bil lån
hur man sparar pengar på en begagnad bil
hur man överför registreringsskyltar
hur man kan jämföra rv prissättning
Hur konvertera en pengar faktor till en ränta
fördelar för elhybridfordon
vad är Nada blå boken?