säkraste Mercedes Benz bil

säkraste Mercedes Benz bil

Mercedes Benz M-klass, som anges av Forbes som en 2009 års säkraste bilarna på marknaden idag, är en sport /utility vehicle med en bas MSRP av $ 45. 750 och anses vara den säkraste av alla Mercedes-Benz fordon

Du behöver. :
Dator.

Mercedes-Benz M Klass

M Class är en lyx medelstor sport /utility vehicle erbjuds av Mercedes-Benz att konkurrera med sådana modeller som BMW X3 och X5, Cadillac SRX och Volkswagen Toureg. Modellen erbjuds i tre olika trimmar: den ML350, ML550 den och högpresterande ML63. Medan fordonet inte kommer som standard med den mest säkerhetsfunktioner i sin klass, stämmer det inte makt eller tillförlitlighet överlag liknande fordon, vilket gör det något dyrare för dess värde.

Fuel Economy

M Class erbjuder en EPA uppskattningsvis 16 miles per gallon bränsleekonomi i staden och 21 miles per gallon på motorvägen, med en sammanlagd genomsnitt 17 miles per gallon i både staden och motorvägen, ger M Klass användare genomsnittliga bränsleekonomin för en medelstor sport /utility vehicle.

funktioner

M klass har en standard 3. 5-liter, 268 hästkrafter sexcylindriga motorn och ger köparna möjlighet att uppgradera till den åtta-cylindriga, 382-hästkrafter motor om så önskas. Denna sport /utility vehicle erbjuder rymliga sittplatser för alla passagerare, men är det inte längre finns med som tillval tredje raden sittplatser. Den levereras också som standard med lyxig läderklädsel, CD-system och 12 högtalare över hela fordonet. M klass har också en 24,3 kubikmeter lastutrymme, mer än någon annan lyx modell i sin klass.

vissa säkerhetsdetaljer

Mercedes-Benz M-klass kommer som standard med dubbla front-och sidomonterad krockkuddar, främre och bakre krockkuddar huvud och förare och passagerare nackskydd för att förhindra huvud och nackskador i händelse av en olycka. Alla dessa egenskaper garanterar maximal säkerhet och skydd i händelse av en olycka.

Varning

Följ alla säkerhetsföreskrifter, inklusive användning av bilbälten i alla lägen, att dra nytta av de säkerhetsfunktioner i M klass. Vid en olycka, kontakta din lokala polisen omedelbart och få dem att vårdpersonal till platsen.


Relaterade artiklar


steg för beräkning miles per gallon
bil köper tips för kvinnor
hur man kan undvika att bli lurade när de köper en bil
hur du returnerar en begagnad bil
leasing alternativ på nya bilar
hur man kan jämföra auto lån online
Hur får man en rapport Carfax historia gratis
hur man förhandla om ett bilköp
hur man välja mellan gas eller el golfbil
hur man kan kontrollera en begagnad bil historia för fri