hur man provköra en bil vid ett återförsäljaravtal

hur man provköra en bil vid ett återförsäljaravtal

Testa att köra bil är en av de viktigaste och mest roliga delen av bilen köpupplevelsen. När du testa köra fordonet, finns det flera saker att tänka på. Så låt oss komma igång, följ bara stegen nedan för att fortsätta

Du behöver:.
Tillgång till internet


1
boka ett möte. . . Ring i förväg och berätta för försäljare som du är intresserad av testkörning en eller två av sina modeller.
2.
När du går att provköra bilen, ha en professionell ansiktsuttryck. Du kan vara glada men inte uttrycka det. Om du visar försäljaren hur mycket du verkligen gillar bilen, kommer de att sätta press på dig att köpa bilen.
3.
Använd dina sinnen. Använd din känsel röra ratten och instrumentpanelen. Använd din luktsinne och lukt för att bränna olja, mjöldagg, eller rök gas. Använd din hörsel för alla konstiga ljud och skallror vid kurvtagning. Slutligen, använd din känsla av syn och leta efter något som inte ser normalt.
4.
Control försäljaren. Försäljaren pratar vanligtvis genom hela provkörningen. När hey prata, distrahera de dig och all din uppmärksamhet är på dem i stället för bilen. Bara vänligt säga till säljare du hellre lyssna på motorn i stället för sin röst.
5.
Försäljare brukar förvänta dig att testa köra runt kvarteret. Gör inte det. Kör fordonet på vägar du brukar resa på. Du kanske vill köra fordonet på sidogatorna, kullar och vägar. Så det är det, är du klar.


Relaterade artiklar


hur man hittar en billig nytt bil
Hur får man en kupong för Kontant Clunkers program
hur man köper en ny Dodge Challenger online
den säkraste gas-saving bilar
hur man ska finansiera en begagnad bil utan kredit
förklaring av en återförsäljare faktura
hur man bedöma tillståndet för en begagnad bil
hur man köper ett fordon för utmanas fysiskt
om Honda fordon
Hur får man en hel del på begagnade auktioneras / bilar