hur man köper en ny bil billig

hur man köper en ny bil billig

Få en hel del på en ny bil är inte svårt. Den nya bilen köpprocessen kan producera oro för många människor, men det ska vara en rolig upplevelse. Om du följer dessa steg kommer du att kunna spara tid och pengar och köpa din nya bil som ett proffs

Du behöver:. .
Computer


1

Gå till en av de resurser som anges nedan och välj ny bil från det övre navigationsfältet då priset w /alternativ från det översta fältet. Du kan bli tillfrågad om din postnummer här. Välj ditt märke och modell av bil. Du kommer då komma fram till priset w /Options. Välj den bil du vill ha med alla paket och alternativ som du vill. Här ser du MSRP och Faktura pris för alla de alternativ som finns på märke och modell bil. Dessa faktura priser är 100% korrekt. Dessa är de exakta siffrorna på en återförsäljare faktura.
2.
Titta på tillverkaren rabatten i botten på sidan och subtrahera det från Fakturabelopp. Detta är det pris du ska betala för bilen.
3.
Flesta bilmärken har även något som kallas dealer förhalningsrättigheter ingår i priset. Traditionellt är det ca 2-3% av MSRP av bilen. Börja förhandla på fakturan priset minus rabatten minus förhalningsrättigheter.
4.
Det är en destination avgift på cirka $ 500 added till priset på bilen. Det är den avgift för att få fordonet från fabriken till utställningslokalen. Det är inte troligt att du kommer att få detta belopp av bilens pris men du kan försöka att förhandla om detta belopp rabatt på priset på bilen också.
5.
Shop vid slutet av månad när handlarna och säljare försöker att göra sin månadsslut kvot för nya bilar. All bonus och incitament är baserade på en kalendermånad. Återförsäljare och säljare är extremt motiverade i slutet av månaden att sälja nya bilar. Om de tror att du är en köpare de kommer att arbeta mycket hårt för att få dig att köpa deras bil.
6.
Innan du går och handlar titt på alla lokala nya webb bilhandlare webbplatser för att se om de har bilen du vill ha. Detta kommer att spara tid. Alla återförsäljare kan hitta en bil och få den för dig, men de kommer att vara mer aggressiv med sin prissättning om de vet att det finns en bil på sin lott du skulle vilja ta hem samma dag. Om du inte vet namnen på lokala bilhandlare helt enkelt söka på nätet för att hitta på tillverkarens hemsida och leta en lokal bilhandlare med ditt postnummer.
7.
När du hittar den bilaffärer som har det fordon du vill skicka ett mail till deras Internet avdelning eller ringa dem. Låt dem veta att de har bilen du vill ha, det pris du vill betala för bilen och be om en bekräftelse att fordonet är tillgänglig. Låt dem veta att du kommer att vara i samma dag för bilen om de går att sälja bilen för det pris du är villig att betala. Låt dem skicka dig en e-postbekräftelse med VIN-identifiering av fordon och den överenskomna försäljningspriset. Du kommer att bli förvånad över hur många bilhandlare kommer att göra detta. Nästan alla av dem.
8.
Om du ska finansiera din bil ska du ansöka om ett carloan på din bank eller kredit unionen om du inte planerar att dra fördel av en låg ränta takt program på bilfirma. Bilhandlare tjänar mycket pengar från finansiering och kommer ofta debitera dig en uppblåst takt.
9.
Om du har ett fordon för handel med behöver du inte säga till återförsäljare om att tills du förhandla om priset på din nya bil. Priset på den nya bilen och pengarna de kommer att ge er för handel bör diskuteras separat. Du kan kontrollera en av de refererade sidorna nedan för att lära sig värdet av din handel.

Tips och varningar


 • Gör din hemläxa i förväg och din bil köpupplevelsen ska bli kul och problemfri. Du kommer också att spara mycket pengar.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en hög körsträcka lastbil diesel lätt
  hur man kan jämföra bilar
  hur man köper en ny bil på nätet
  hur du söker en bils historia
  Hur man köper rätt begagnad bil för dig
  hur man kan jämföra fördelarna med leasing eller köpa en bil
  hur man upptäcker kontant (c.a.r.s.) Clunkers bedrägerier
  hur man hittar begagnad bil priser som passar alla plånböcker
  de bästa sätten att förhandla när man köper bilar
  hur man hittar övertagna bilar