hur man förhandlar med en bilförsäljare när du går till en återförsäljare

hur man förhandlar med en bilförsäljare när du går till en återförsäljare

När du går till en bilfirma, kan försäljaren ge dig en stor press. Deras mål är att sälja dig en bil så fort de kan. Idag ska jag ge dig några tips om hur man förhandla med försäljaren. Så låt oss komma igång, följ bara stegen nedan för att fortsätta
1
När du går in på återförsäljare, har förtroende och respekt för processen. Du får ditt förtroende att forska på internet om ditt fordon. Kontrollera alltid att du gör dina läxor.
2.
Visa inte försäljaren att du har investerat emotionellt i fordonet. Du kan älska som fordon du kommer att göra allt för att få det. Bara uttrycker inte den fysiskt.
3.
Du kan ha ett pris i åtanke att du är villig att betala. Säg inte försäljaren förrän de har ett sammanlagt pris för dig.
4.
Alltid ha tålamod. Du kan bli trött och du var på generalagenten hela dagen, men tålamod lönar sig.
5.
När försäljaren säger att de inte kan ge dig bilen för det pris du bad om, inte faller för det. Du kan gå någon annanstans och få samma bil för mycket mindre.
6.
Walk the promenad. Om du av någon anledning inte är nöjd med inköp av ditt fordon, promenad från generalagenten. Återförsäljare gör en massa pengar. Om du inte köper sitt fordon, får försäljaren fortfarande sin lönecheck på avlöningsdag.


Relaterade artiklar


om Carfax rapporter
GM garantiinformation
hur man får begagnad bil lån
bil köper tips för kvinnor
hur man får bilen citat på nätet
tips om att köpa en begagnad bil på Irland
hur man köper en Carfax rapport fordon historia
hur man hittar begagnad bil priser som passar alla plånböcker
hur man väljer den perfekta bilen
hur man skriver bilannonser