hur man förhandla fram ett bra pris, när de köper en bil

hur man förhandla fram ett bra pris, när de köper en bil

Min brorson stannade framför den andra dagen för att visa mig sin nya bil. När vi frågade hur mycket han betalat för bilen, nämnde han hur mycket hans månatliga utbetalningarna skulle bli. Efter ett par minuter och fortfarande inga tydliga svar på min ganska direkt fråga, insåg jag att min systerson hade ingen aning om vad han faktiskt betalt för sin nya bil. Allt han visste var den månatliga ur fickan bekostnad. Detta är faktiskt en vanlig företeelse när man köper från en bilhandlare, och inte bara för unga första gången köpare bil. Enligt min erfarenhet när du börja en förhandling för en bil börjar bilhandlare alltid med vad gör du "vill att din månatliga betalningen ska vara. "För vissa är detta oftast den avgörande faktorn på om jag har råd med denna bil eller inte, så det verkar vara en logisk ställe att börja. Men du oftast får betala mer för bilen, då du skulle göra om du hade följt några enkla förhandlingar steg.

Nästa gång du köper en bil, följ nedanstående steg och du kommer att sluta inte bara betala mindre, men också att hålla det månadsbetalning lägre än väntat

Du behöver:.
Access till internet.


1.
vet vad du vill!
Innan du går in i en bil mycket att förhandla om priset, se till att du har begränsat vad typ av bil du vill köpa och vad du vill betala. Om månatlig kostnad är ditt främsta intresse, det finns gott om lån räknare på nätet för att hjälpa dig att avgöra vad din budget borde vara . . . men se till att du hålla fokus på det totala priset för bilen.
2.

Gör din forskning!
När du har minskat ner din bil val, göra lite research online. Det finns hundratals sajter som kommer att berätta vad en bil är verkligen värt, och vad du bör och inte bör betala. Dessa webbplatser har också bra information om alla dessa "dolda" kostnader som verkar dyka upp vid den sista minuten.
3.
FÖRHANDLA den totala kostnaden för bilen!
När du sätter dig ner med bilen säljare, bara fokusera på det totala priset för bilen, inte den månatliga betalningen . När du har gått på en stig av diskutera vad du vill betala varje månad, har du gett i stort sett bilförsäljningen person tillstånd att planera din ekonomi för de kommande 3-5 åren. Inte bara det, om du är fokuserad på att månatliga antalet, har du gett alla kanten till bilen säljare i förhandlingarna. Kom ihåg en 3 årigt lån är bättre än en 5 års lån. Om du börjar förhandlingarna om den månatliga kostnaden för bilen, kan du satsa konversationen kommer att baseras på en 5 år plan.
4.
FÅ extern finansiering
Om du kan erhålla finansiering utanför bilfirma, så gör det. Detta ger dig bitar av ett övertag i förhandlingarna, eftersom bilhandlare skulle mycket hellre ha en check på hela beloppet än en handpenning. När de reda på att du kommer att betala kontant, kommer alla uppgifter om månatliga betalningar upphöra och både du och försäljaren kommer att fokusera på att få dig det bästa erbjudandet.


Relaterade artiklar


om Lexus Hybrid
hur man kan jämföra bilpriserna
hur man kan jämföra en 4wd suv
hur man dra av omsättningsskatt på nya bilköp
Hur får man en rapport fordon historia
hur man köper dig en begagnad bil
hur man köper en begagnad eller ny bil från en konkurs bilföretag som du äger
hur man köper en begagnad Subaru Outback
hur man undviker att köpa en stulen bil
hur man får pengar för en ny lastbil eller suv från Kontant Clunkers proposition