lyxbil köpa tips

lyxbil köpa tips

När du är shopping för en ny lyxbil, är det viktigt att jämföra minst två olika fordon i samma klass. Du kanske överväga att kolla in flera olika modeller från olika tillverkare. Under senare år har bil byggare lagt fler alternativ, bättre motorer och mer standard säkerhetsutrustning. Du kan bli glatt överraskad över vad du hittar

First Impressions

Innan du beger dig ut till återförsäljaren, anser packning en digitalkamera och en diktafon eller bärbar dator. Du kanske vill skriva ned din uppfattning som du, speciellt om du checkar ut en handfull olika fordon.

Hos återförsäljaren, ta din tid innan du sätter dig bakom ratten. Många säljare är ivriga att lämna dig nycklarna och skicka dig på vägen. Men ta en stund att suga i detaljerna och se hur du känner om just detta fordon.

Prova att sitta i både fram-och baksätet. Är de bekväma? Hur lätt är det att få in och ut (speciellt i baksätet)? Kontrollera också lastutrymme. Finns det tillräckligt med plats för det du normalt drag runt, eller kommer man hamnar kasta det som inte passar på platser?

Kontrollera förarsätet med kritiska ögon. Är kontrollerna bekväm att nå? Är mätarna lätt att läsa?

Test Drive

Helst ska provköra sista uppåt 20 minuter. Erfarenhet som många olika körsituationer som möjligt: stad, bostäder och motorväg. Du kanske älskar hur detta fordon beter sig i stan, men hatar det när du får på motorvägen. När du kör, fråga dig själv: Hur bilen handtaget i varv? Är det accelerera kraftigt? Är det något om dess köregenskaper som stör dig?

Om du regelbundet parkera i ett parkeringsgarage, dra in en och se hur bilen parker. Är det tur tätt nog? Är det lätt att se fram-och bakkant på fordonet?

Efter disken, ta en bild av bilen för att ta med dig. I alla de spännande testkörning vad som kan vara din nästa bil, kan du missa några detaljer (som stilen på hjul eller den exakta lacken) som skulle kunna göra ett annat intryck i längden.

Bottom Line

När du har tackat säljare och lämnade återförsäljare, tillbringa lite tid i en lugn plats, fri från distraktioner, och gå över dina anteckningar. Vilka uppgifter var viktigast för dig? Hur mäter detta fordon upp till andra som du har checkat ut? Viktigast av allt, kan du bild själv köra den? Känns det rätt för dig? När du har hittat "den rätta", du vet det-och du har glädje av att veta att du gjort rätt val.


Relaterade artiklar


ading1a "u003e Hur köpa dig en begagnad bil u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e hitta ett ställe att köpa din begagnade bil
hur man handlar rätt bil
hur man köper en bil utanför craigslist.org
Vad är biltransportfordon?
hur man köper / forskning en bil
vad är skillnaden mellan en Chevrolet Tahoe LT & en ls?
hur man får pålitlig bil citat
hur man förhandla fram en bil försäljning
hur man framgångsrikt kan sälja din bil på nätet
hur man bedöma tillståndet för en begagnad bil