hur man upptäcker kontant (c.a.r.s.) Clunkers bedrägerier

hur man upptäcker kontant (c.a.r.s.) Clunkers bedrägerier

Cash för Clunkers program gick så bra att de 1 miljarder dollar-projektet har tagit slut på pengar. Kongressen när jag skriver detta, debatterar på golvet till lämplig ytterligare 2 miljarder dollar för att denna framgångsrika, en del kallar det ett räddningspaket till bilindustrin. Personligen ville jag handla 1988 gas hog Astro Van, men för sent. Syftet med detta program är för få den gamla bränsleslukarna av vägen, medan vi öka bilindustrin. Vissa är galna säger mer offentliga utgifterna

Du behöver:.
Kunskap om programmet.
Korrekt webbplats.
. . Om bilen kvalificerar


1
Först det faktiska namnet på programmet är: Bilar (bilstöd rabattsystemet). Någon kallade det Kontant Clunkers och det bara fastnat. Ett antal webbplats poppar upp när man söker efter denna information.
2.
Vissa regeringen söker hemsidor ber för dig att registrera till programmet, och frågar efter personlig information. De får säga att du behöver i förväg godkännas. Gör du inte.
3.
Verkliga webbplats till CARS programmet bilar. LEDARE Lämna inte ut någon personlig information till en webbplats som ber alla dessa förfrågningar. De försöker bara att få information för identitetsstöld. Jag har lagt några säkra länkar i slutet av artikeln för att se om din bil qualifys.
4.
Bästa sättet att säkerställa giltighet till detta program är att gå till din lokala återförsäljare (valfri) och se om de har en ny bil för dig. Handeln med värde för din gamla clunker kommer att vara $ 3500 eller $ 4. 500. Det finns en avgift för att förstöra din bil återförsäljare lön, även titta på återförsäljarna att lägga till andra kostnader. De bör inte, men se upp.

Tips och varningar


 • göra lite shopping runt för din nya bil. Om inte ger mer medel till programmet, behöver du inte köpa det första du ser.
 • Kolla finansiella kostnader
 • Se räntor verkar rättvist
 • Ge aldrig personlig info till någon hemsida du inte är säker på


 • Relaterade artiklar


  hur man deltar i "Cash for Clunkers" bil inbytesprogram
  hur man ändrar registreringsskyltar
  saker att göra när man köper en bil
  ford minnas information
  hur att hitta en bil att köpa
  hur man köper en ny bil så billigt som möjligt
  hur man använder systemet för bilar ersättning rabatt
  hur man köper en ny bil med ett leasingavtal
  hur man köper en begagnad eller ny bil från en konkurs bilföretag som du äger
  hur du returnerar en finansierad bil