hur man undviker att köpa en stulen bil

hur man undviker att köpa en stulen bil

Bilstölder är en händelse som inträffar varje tolv minuter i USA alone. That sagt, är det ganska mycket allmänt känt att dessa stulna bilar få en makeover. Then relativt säljs cheap. When köpa en begagnad bil /fordon från en privat säljare, är det viktigt att vara cautious. Be till att leta efter eventuella tecken på att bilen är stulen

Du behöver:. .
kvalificerade fordon med dålig bränsleekonomi
En kvalificerad köp av en ny, mer bränsleeffektiva fordon.
Ett deltagande registrerad återförsäljare.


1.
Var försiktig med någon affär som bara kan låta för bra för att vara true. It är normalt att bli misstänksam mot en affär som this. Criminals tenderar att prissätta dessa stulna bilar /fordon till ett attraktivt extremt billig amount. They oftast önskan att flytta fastigheten så snart som möjligt för att inte fastna.
2.
inte ta itu med en säljare på sidan av en road. Confirm en adress till säljaren.
3.
En oärlig säljare är osannolikt att en potentiell köpare att besöka en hemadress. Med detta sagt, bör du gå till den plats i bilen i stället för bilen förs till dig.
4.
Var noga med att helt inspektera car. Make säker på att VIN-nummer matchar VIN-nummer på titeln och registration. Check bilen finns några tecken på att det är målas.
5.
Om du bestämmer dig för att köpa det då få ett kvitto. Kvittot ska innehålla namn och adress säljare, säljarens underskrift, datum för försäljningen, VIN-nummer och uppgifter om bil /fordon.


Relaterade artiklar


köpa kontra leasing en ny bil
hur man köper rädda bilar och fordon vid online marknadsplatser
hur man väljer en skoter
hur man förbereder innan du promenerar in i en bilfirma
hur man hittar en billig nytt bil
hur man får rätt förlängd bil garanti
Hur får man en bättre bil lån
Hur tar över bilen betalningarna?
hur man kan jämföra begagnad bil priser
hur man kan jämföra autos