hur man kan jämföra bilpriserna

hur man kan jämföra bilpriserna

När din gamla bil har nått den punkt då kostnaderna för reparationer är mer än betalningar på en nyare bil, är det dags att leta efter något bättre. Det är viktigt att titta på flera olika områden, såsom garanti och andrahandsvärde, ur ett objektivt perspektiv när det är dags att köpa en ny eller begagnad bil

Du behöver:. .
Kunskaper om programmet
Korrekt webbplats.
Om din bil är godkänd.


1.
hur många som bilen kommer att bära omkring på och där bilen kommer att drivas. Den typ av bil du köper kommer att behöva fortsätta så här många personer bekvämt, att kunna köras på terrängen och för de avstånd du kommer att köra.
2.
avgöra vilken typ av körsträcka du vill att bilen för att få. Titta på din budget att avgöra vad du har råd. En ny bil som får mindre körsträcka per gallon än din gamla bil kan tjäna dig en statlig rabatt, om du uppfyller kvalifikationerna.
3.
Räkna ut hur mycket du råd att spendera. Inte bara kommer du behöva en handpenning, men du kommer att behöva betala det företag som finansierar din bil från $ 200 till över $ 1000 per månad. Bestäm vad din betalning gränsen är.
4.
Gör en lista över alla de kvalifikationer som du har beslutat om i bilen du vill köpa, till att börja med hur många passagerare bilen behöver för att utöva , hur stor motor bör vara och hur mycket pengar du har råd att spendera.
5.
Resist försäljningen kommit med. Bil säljare är bra på att hitta en kund svagheter och spela på dem. Om du känner att du är överväldigad av en säljare, göra en ursäkt och lämnar butiken och lovade att återvända. Detta ger dig tid att rensa huvudet och tänka på vad du gör.
6.
Hålla dina mål i åtanke och hänvisar till din lista från när du handlar, så att du inte kommer att vara distraherad från bilen du söker av glitter och glamour av speciella erbjudanden och extramaterial. En mugghållare kan vara trevligt, men det betyder inte att du ska köpa en större bil än du har råd.
7.
Ta din tid. Ta minst en vecka för att avgöra vilken bil du vill ha. Även om du kan se en önskvärd bil den första dagen, det kanske inte så bra som bilen ser du en vecka därefter. Många bilar är liknande. Om en typ av bil tilltalar dig, titta på jämförbara modellen i en bil av en annan tillverkare som får lägre i kostnad eller har en bättre motor.
8.
Jämför olika bilar du hittar med de priser som anges i Kelley Blue Book och diskutera dina behov och gränser ärligt med bilhandlare. Ta inte prislappen vara det slutliga priset du kommer att få betala. Merparten av tiden en återförsäljare räknar med att förhandla med dig över priset på bilen, så erbjuda ett lägre pris till att börja med.

Tips och varningar


 • Kelley Blue Book berättar priset en bil är för närvarande säljer för, så jämför den blå boken med prislappen talar om hur mycket vinst återförsäljaren frågar. Det finns källor, t. ex. Carfax. com, att bege sig av historien för varje bil, med hjälp av VIN-nummer. Titta på fordonsindustrin försäljningen annonser i tidningen eller fri handel tidningen efter fynd. Internet är en fantastisk plats för att söka efter modeller och priser.
 • Det finns alla typer av kontrakt som erbjuds av bilhandlare. Läs ditt kontrakt noggrant och känner finansieringsvillkor väl. Även om vissa bilar erbjuds "i befintligt skick", det betyder inte att det är något fel med dem. Om du hittar en begagnad bil du vill, hjälper det att få en mekaniker att kolla upp det innan du gör ett erbjudande.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en ny Dodge Challenger online
  om Lexus Hybrid
  vad är en GMC SLE?
  hur man väljer en begagnad bil
  hur man köper en begagnad bil
  hur man köper fordon försäkring uppgörelse
  hur man kan jämföra auto lån online
  hur man skall närma återförsäljare när du köper ny bil
  hur man får det bästa priset för en ny bil - 5 tekniker
  fordon titel krav