hur man kan jämföra bilmodeller och priser

hur man kan jämföra bilmodeller och priser

Dagens bilar är packade med alternativ. Även ekonomi-klass bilar erbjuder ofta funktioner som iPod-dockningsstationer, förbättrat ljud system och GPS-navigering, lägga till de vanliga valen av luftkonditionering, optioner makt och typ av överföring. Antalet val kan göra att jämföra olika bilmodeller förvirrande i början, men det finns gott om online-verktyg som hjälper dig att förstå alternativen

Du behöver:. .
Computer kalkylprogram
Webbläsare med Flash-kapacitet.

Hur du jämför bilmodeller och priser


1.
Skapa en lista med fordon som intresserar dig. En gammaldags block med papper och penna kommer att fungera, men ett kalkylark eller ordbehandlingsdokument kommer att bli lättare, eftersom stegen i denna jämförelse ske mestadels online. Förteckningen skall fabrikat och modell i alla fordon som är ett alternativ, liksom basen av tillverkaren rekommenderat pris, eller MSRP, och lämnar gott om plats under varje notering.
2.
Pick upp populära konsument tidningar som Consumer Reports samt bil-entusiast-inriktade tidningar, såsom bil och förare. Dessa ger en grundläggande översikt över vad som är nytt i bilindustrin och tillhandahålla information om tillförlitlighet och önskvärt alternativ.
3.
Bläddra på webbplatserna för de tillverkare vars bilar du funderar på. Detta är ett enkelt och snabbt sätt att sammanställa en korrekt lista över standard funktioner, och alla tillverkare erbjuder hemsidor med detaljerad information om deras modeller, inklusive standard. Kopiera listan i sitt standardutförande av varje din valda fordon på papper eller kalkylblad och markera bort de som inte verkar upp till par.
4.
Hitta "Bygg din bil" nytta av varje tillverkarens webbplats för de modeller som fortfarande är av intresse för dig. Stora biltillverkarna ge en online-funktion som ger konsumenterna möjlighet att utrusta sin dröm bil utan att någonsin kliva in i utställningslokalen. Alla tillgängliga alternativ än de vanliga kommer att registreras, tillsammans med sina priser. Hitta den önskade alternativ och lägga till dem i ett pappersark eller ett kalkylblad tillsammans med det totala MSRP av bilen efter önskade alternativ listas.
5.
Besök tillverkarnas webbplatser en sista gång och hitta deras speciella erbjudanden och kampanjer avsnitt. Detta kommer att lista alla nationella och, i många fall vara lokala erbjudanden som erbjuds av tillverkaren, inbegripet särskilda räntesatser och cash-back erbjudanden. Subtrahera några erbjudanden från den totala hittade i steg 4 för att hitta den riktiga grundpriset kan förvänta sig att betala om att köpa bilen omedelbart utan pruta.
6.
Cross bort de fordon som, baserat på deras alternativ och pris, inte längre är av intresse för dig. Återbesök de "Bygg din bil" verktyg och använda den för att bygga en anpassad version av de modeller som du fortfarande är intresserad När anpassning är klar, kommer verktyget att ge möjlighet till e-post lokala återförsäljare. E-handlare och fråga om de är villiga att minska eventuella uppgörelser på modellen önskas.
7.
När återförsäljarna svara, ta det lägsta anbudet och presentera det för andra återförsäljare att se om de är villiga att gå lägre. Att tillåta återförsäljarna att konkurrera med varandra på detta sätt kommer att avslöja lägsta möjliga pris på den önskade modeller. På denna punkt bör det finnas en del erbjudanden som sticker ut, vilket betyder att det är dags att besöka återförsäljare för en provtur.

Tips och varningar


 • Medan de fordon som skapats med hjälp av online-verktyg har den exakta önskade egenskaper, kommer återförsäljarna har ibland identiska eller liknande fordon som redan är på sin lott. Om bilen har suttit på partiet för ett tag, är återförsäljaren mer sannolikt att erbjuda ett bättre pris på den än på en bil beställs direkt från fabrik.
 • Tänk på att när dealern e-postmeddelanden skickas kan återförsäljarna vara ganska obeveklig. Räkna med att få regelbundna e-post och enstaka telefonsamtal om ett giltigt telefonnummer lämnades till dem.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan undvika att köpa en citron
  om nya bil recensioner
  hur man köper en bil med en panträtt i den
  hur man köper begagnade bilar säkert och undvika bedrägerier
  hur man köper bilar under 500 dollar
  hur man köper en begagnad bil
  hur man överför en bil titel i Texas
  hur man köper en Smart Car
  information om bilen vins
  hur man får mest för handel och betalar minst för din nästa bilköp