hur man kan jämföra bil garantier för 2007 års modeller

hur man kan jämföra bil garantier för 2007 års modeller

Att köpa en begagnad bil, speciellt en som fortfarande har en aktiv garanti, brukar rekommenderas för att undvika höga ny bil avskrivningar. Varje auto tillverkarens garanti är annorlunda. Medan vissa har samma villkor, får ha bestämmelser som inte sträcker sig förbi den ursprungliga ägaren eller andra restriktioner
1.
Bestäm i bruk datum för varje fordon du jämför. Fabriksgarantin på ett fordon börjar dagen det såldes. Det datum då fordonet såldes kunde avgöra om fordonet fortfarande har fabriksgaranti. Många 2007 modellerna såldes före början av 2007 och många såldes senare under året. I bruk datum finns genom att beställa en rapport fordon historia eller genom att kontakta generalagenten serviceavdelning.
2.
Ompröva det ursprungliga stötfångaren till stötfångare garanti för varje modell. Denna information kan hittas på biltillverkaren webbplatser eller konsument resurs webbplatser, till exempel Edmunds. com. En lokal återförsäljare kan också berätta den ursprungliga garantitiden. Den vanligaste termen för stötfångare till stötfångare garantier är tre år eller 36. 000 miles, vilket som först inträffar. Vissa modeller har längre stötfångare till stötfångare garantier.
3.
Igenom drivlinan garanti för varje fordon. Många bilar har drivlinan garantier för fem år eller 60. 000 miles, vilket som kommer först. Vissa modeller har drivlinan garantier som sträcker sig till 100. 000 miles. Ta reda på om drivlinan garantin är överförbar förbi den ursprungliga ägaren, många drivlinan garantier gäller endast för konsumenten att först köpte fordonet.
4.
Kontrollera fordonet historia rapporter. De flesta tillverkarens garantier upphör att gälla om fordonet har varit i en större olycka eller drabbats av översvämning eller vattenskada. Se till att fordonets garanti kommer att hedras.
5.
Leta efter eventuella ytterligare förmåner som vissa modeller erbjuder med sin garanti. Vägassistans, hyrbil ersättning och serviceprogram lånad erbjuds av flera biltillverkare.

Tips och varningar


 • att hjälpa bortse potentiellt problem fordon, ring märket återförsäljaren och be om en garanti rapport historia. Om bilen har haft återkommer problem med garantianspråk kommer denna rapport berätta.
 • Fordon som bärgats eller rekonstruerade på något sätt brukar inte omfattas av någon del av tillverkarens garanti.


 • Relaterade artiklar


  hur man får mest för handel och betalar minst för din nästa bilköp
  hur du köper rätt använt bilen, och vad man ska leta efter
  hur man hittar begagnad bil priser som passar alla plånböcker
  hur man undviker bilhandlare tricks
  hur man ändrar registreringsskyltar
  hur man köper fordon försäkring uppgörelse
  hur man får upp till $ 4.500 rabatt på din gamla bil slutar snart
  hur du fråga dina föräldrar för en bil
  hur man köper används flytta lastbilar
  hur man förhandla fram en bil försäljning