hur du kan maximera Kontant Clunkers

hur du kan maximera Kontant Clunkers

Den amerikanska regeringen erbjuder ett fordon inbytesprogram att uppmuntra människor att handeln äldre bilar gas brinner för nya bränslesnåla modeller. Det officiella namnet på programmet är bilstöd rabattsystemet (CARS), men är allmänt känd som Cash for Clunkers. Den dag du handlar ditt fordon i det måste vara mindre än 25 år gamla, få 18 MPG eller mindre och måste ha varit register och försäkrad kontinuerligt för helåret innan inbyte. Det finns andra regler för vad man kan byta in så kolla regeringens hemsida anges i avsnittet Resurser nedan för alla villkor.

Regeringen har $ 1 miljard dollar i detta program och det är planerat att köra igenom 1 nov 202C eller tills pengarna tar slut, vilket som kommer först

Du behöver:.
Ett fordon som berättigar till Cash for Clunkers rabatten programmet.


1.
Identifiera en återförsäljare i ditt område som är matchar Cash for Clunkers incitament. Så istället för en 4500 $ kredit kan du få upp till $ 9. 000 kredit, Â u00BD från regeringen och en u00BD från biltillverkaren.
2.
Forskning bil priser innan du går till återförsäljaravtalet och har ett riktpris i åtanke. Vet fakturan priset på fordonet och vilka återförsäljare incitament som erbjuds på den.
3.
Använd bil värde webbplatser för att lära sig skrotvärdet på din bil innan du går generalagenten eftersom Förutom Cash för Clunkers rabatt du kommer att krediteras det skrot värdet på din bil till kostnaden för det nya fordonet
4.
Nämn inte din avsikt att använda Cash for Clunkers program och förhandla om din bästa affär. Precis som med alla bilköp, om dealern vet att du har en inbyte de kommer att använda den informationen för att försöka arbeta affären till sin fördel.
5.
Förhandla ditt bästa pris för fordonet, så att du får alla återförsäljare incitament för närvarande erbjuds.
6.
är först när din Priset är överens om med återförsäljaravtalet, låt den återförsäljare vet att du tänker dra nytta av Cash for Clunkers program. På detta sätt kommer du att kunna maximera din del genom att avtala lägsta priset för fordonet (i steg 5), dubbel-doppa Cash for Clunkers rabatt belopp (i steg 1), få verkliga skrotvärdet för ditt fordon (klart i steg 3) och få alla tillgängliga återförsäljare incitament för den modell du valde (i steg 5).


Relaterade artiklar


vad är en bärgas bil?
Hur får man en gratis bil
hur man ansöker om en första gången billån
hur man kan jämföra en sju sitsig suv
hur man köper en ny bil och få de bästa
hur man köper en Mercedes i europa
hur man identifierar bilförsäljare tricks
hur man får det bästa priset för en ny bil - 5 tekniker
hur man startar en budgivning krig medan ny bil shopping
hur man kan spara tusentals på din nästa bil köp