bil förhandling tips

bil förhandling tips

Alltid förhandla fram ett bilens inköpspris, om du inte är villig att betala prislappen plus en extra markup avgift. Säljare träna för vanliga scenarion, så du bör förbereda sig så väl. Forskning bilens marknadsvärde och kostnaderna för olika funktioner för att mäta en förhandling utgångspunkt. Resurser, såsom Edmunds. com, Vehix och Kelley Blue Book, en omfattande information, särskilt om rekommenderade priser

Basics

Förhandlingar är en givande och ta processen, att du måste ge så du kan ta. Om till exempel en ny bil är MSRP är $ 30. 000, är det högst osannolikt att du kommer att kunna köpa bilen för 10. 000 dollar. Förhandla realistiskt, men ändå intelligent. Låt inte ett återförsäljaravtal att utnyttja dig. Det bästa sättet att få en bra bil priset är att kontakta din bank eller kredit unionen för preapproved finansiering. Därför kommer du att kunna diskutera inköpspriset stället för att ge återförsäljaravtalet ett övertag. Kom ihåg att återförsäljarna ta lån för bilarna i sina register, så varje bil som säljs innebär att de är skyldiga mindre på fordonet.

Förslag

Köpa en bil är ett större inköp för de flesta. När du har beslutat om en bil, inte spendera flera timmar köpslående om priset. Om skillnaden är liten mellan priset du vill ha och priset, artigt avsluta förhandlingarna. Säljaren kommer förmodligen göra ett erbjudande innan du lämnar eller inom 24 timmar, eftersom han förmodligen tog dina kontaktuppgifter när du började prata med honom.

Rabatter

Precis som många andra produkter, har bilar rabatterade priser också. Återförsäljare främja rabatterade priser, i synnerhet under helger som President's Day, Memorial Day och Labor Day. Utnyttja kampanjer samtidigt som de förhandlar ytterligare. Till exempel, fråga om veteran-och studentrabatter. Bring konkurrenternas annonser med dig för att se om ett återförsäljaravtal kan erbjuda en bättre affär. Också överväga rabatter, såsom den senaste federala bilstöd rabattsystemet.


Relaterade artiklar


hur ta reda på hur mycket moms en skyldig på en bil
hur man förhandlar kostnaden för en begagnad bil
hur man anspråk på en övergiven bil
hur man sparar pengar på en ny bil
historien om Ford-bilar
hur man läser en Dodge VIN-nummer
hur man kan slå en bilförsäljare
om bilar med bärgats titlar
hur man undviker att köpa en stulen bil
hur man hittar den bästa bilen erbjudandena