saker att göra när man köper en bil

saker att göra när man köper en bil

Köpa en bil kan vara nerv-förstöra, oavsett om det är ditt första bilköp eller din tionde. Det finns sätt att minimera stressen för att köpa en car. The nästa gång du går och handlar för en bil komma ihåg dessa enkla regler för att göra processen enklare för dig och öka chanserna för att du får en bil du blir nöjd med i många år.

Research Online First

Internet ger oss möjlighet att slutföra nästan varje process för att köpa en bil, med undantag för provkörningen och pappersarbete. Forska olika modeller på nätet kan hjälpa dig att filtrera bort fordon baserade på deras tillförlitlighet betyg, säkerhet betyg eller prisklass. Internet kan hjälpa dig med nya fordon inköp eller begagnade köp fordon. Platser såsom Edmunds. com eller Kbb. com kan även hjälpa dig när förhandlar om priser. Se nedan för resurser som du kan använda nästa gång du är shopping för ett fordon.

Få ett fordon Historia rapport

Om du är shopping för en begagnad bil, se till att få ett fordon historia rapport först. Några av de mest populära historien rapporter erbjuds av företag som Carfax. com och Autocheck. com. Ett fordon historia rapport kommer vanligtvis att låta dig veta om bilen du tittar på har varit i en olycka, hade översvämningsskador eller haft en skakig tillförlitlighet historia. De flesta återförsäljare erbjuder dig rapporten gratis om du frågar. Om de inte kommer, kan de döljer något

Drive It Home natten

Alltid se om dealern kommer att ge dig möjlighet att köra den Fordonet hem över natten --- eller längre, om möjligt. Oavsett om det är en ny eller begagnad bil, köra bil hem över natten ger dig möjligheter som du förmodligen inte har på en provkörning, till exempel, kontroll faktiska bränsleekonomi, köra den på en mängd olika vägar (för att se hur det handtag) och se till att det har tillräckligt med utrymme för din familj. Om du kör en begagnad bil hem över natten, kommer du att få extra tid att leta efter problem med fordonet. Om du artigt låter återförsäljaren vet att du är en seriös köpare och du bara vill kolla upp det över natten, kommer de högst sannolikt ge dig möjligheten. Erbjud ditt körkort och försäkring-kort, och om de verkar ovilliga, erbjuder en liten deposition för att underlätta deras sinnen.

Handla Finansiering

När du har fordonet du vill köpa, ta extra försiktighetsåtgärder vid utforskningen finansiering alternativ. Jämför räntor och villkor med flera banker, till och med se vad dealern kan erbjuda dig. Finansiering av återförsäljare pris är oftast högre än räntor som erbjuds via kreditföreningar eller banker, men du kan alltid se vad de har att erbjuda dig.


Relaterade artiklar


hur man vet hur mycket bil betalning jag har råd
hur man handlar i din gamla bil och köpa en ny bil
hur man köper en ny bil och få de bästa
problem med GM certifierade garantier
hur man köper en bil som är?
hur man köper en bil
Hur man väljer ett nytt fordon
hur man köper dig en begagnad bil
hur man hittar dröm bilar under 500 dollar
hur man köper smuts billiga begagnade bilar till salu