hur mycket att spendera på en begagnad bil

hur mycket att spendera på en begagnad bil

På marknaden för en begagnad bil och undrar hur mycket pengar att spendera? Svaret beror på om du letar efter tillförlitliga transporter eller vill få en bra affär på en låg-körsträcka, sen modell skönhet

Du behöver:. .
Inga kreditförluster
Den erforderliga handpenning.
Bevis på bilförsäkring.

Basic Transport

Grundläggande transport är en bil som är säker och fungerar bra. Denna bil är oftast en äldre modell som har väl underhållna. Det lägsta priset du kan förvänta dig att betala för en pålitlig bil är ungefär $ 2,500. Prisintervallet för grundläggande transport är $ 2. 500 upp till ca $ 5. 000. Dessa bilar är alltid kontantköp.
Det finns ingen "blå bok" värde för grundläggande transport bilar. Du måste bedöma fordonet på dess skick och mekaniska sundhet. Du ska kunna berätta om bilen har väl omhändertagen av hur rent det är och av en brist på skador inifrån och ut. Om du inte är mekaniskt skarpsinniga, ta bilen till en mekaniker du litar på och har honom kolla upp det.

Köpa för Cash

Begagnade bilar inköp från privata parter görs oftast mot kontanter. Du kanske kan hitta en bil, satte ner en insättning och sedan gå och hämta ett lån från din bank, men det är en svår väg att gå. Cash is king när de förhandlar med en privat säljare.
Värdet av de flesta begagnade bilar kan fastställas online via Kelley Blue Book, Edmunds eller Nada Guides. När du använder dessa webbplatser, kommer du vill leta upp två priser för den bil du vill köpa. Det första priset är genomsnittet andrahandsvärde. Detta är den summa pengar säljaren kan få från någon återförsäljare i stan och är det minsta hon kommer att acceptera för bilen. Det andra priset att hitta är den privata parten priset. Detta är den genomsnittliga betalkurs mellan privata parter. Du bör förhandla om ett pris mellan dessa två värden. Kom ihåg att när du köper bilen, kommer du behöver ytterligare pengar för att betala för registrering och moms.

Finansiering din begagnade bil

Om du vill köpa en begagnad bil med finansiering och månatliga betalningar, det bästa alternativet är en ny bil återförsäljare. Ny bilhandlare endast behålla de bästa inbyte för sin begagnad bil inventering och har tillgång till konkurrenskraftiga finansieringsprogram. En återförsäljare vanligtvis köper en bil för handeln i värde och sedan spendera pengar på rengöring och en mekanisk kolla.
online begagnad bil guider hjälper dig att hitta det korrekta värdet för bilen. Ignorera det genomsnittliga detaljhandelspriset och börja förhandla från den genomsnittliga andrahandsvärde. Beroende på hur givaren ser sin ställning i bilen, bör du kunna köpa den för $ 500 till $ 1,500 över den blå handeln med böcker i värde. Om inte, leta efter en annan bil.
För att beräkna priset för en bil som passar din budget, multiplicera det månatliga belopp du har råd gånger 35, lägg sedan till belopp i kontanter har du för en handpenning. Till exempel, om du har $ 1,500 för en handpenning och råd $ 200 per månad, vill du bil som kostar ungefär $ 8. 500. Denna beräkning faktorer i omsättningsskatt, registrering och en typisk 48-månaders begagnad bil lån.


Relaterade artiklar


om auto rabatter
hur du köper en bil med lite krångel
Hur tar över bilen betalningarna?
hur du anpassar din BMW
hur man undviker juridiska problem och skydda dig när du sålt en bil i Texas
hur man köper en begagnad bil och spara
hur man överför en bil titel
hur man kan spara stora pengar att köpa bilar
hur man köper en begagnad bil på nätet
hur man använder internet för att forskning ditt nästa auto köp