hur man förhandlar med bilhandlare att få det bästa erbjudandet på en ny bil

hur man förhandlar med bilhandlare att få det bästa erbjudandet på en ny bil

Att förhandla fram ett pris med bilhandlare är, för det mesta, en utmaning för alla individer. Bilhandlare tenderar att ordna sina priser för att förvirra konsumenterna. Men genom att förhandla med återförsäljare, kan konsumenterna spara hundratals, kanske tusentals dollar på en ny bil

Du behöver:.
Internet


1
<. . br> Det finns två priser på etiketten på bilen. En är tillverkarens tidigare pris (rekommenderat pris) och den andra är dealer fakturapriset. Försök att förhandla ner från MSRP så nära Dealer fakturapriset som möjligt.
2.
När du har förhandlat bilen ner priset, nästa reda återförsäljare incitament. Finns det några specialare om räntor, pengar tillbaka etc.
3.
Se till att du reda alternativ, säkerhetsutrustning och speciellt "återförsäljare Extras". Dealer extramaterial kommer att göra absolut ingenting för dig förutom att kosta dig mer pengar. Dealer extramaterialet är vanligtvis undercoating, rostskydd, utökade garantier och tyg skydd. Stämmer inte dessa tillägg.
4.
Slutligen nämner aldrig att du har en inbyte fordonet förrän du har kommit överens om ett pris med bilhandlare. Den viktigaste faktorn är här för att veta vad din inbyte är värt. Det bästa hemsida jag kan nämna är www. kbb. com. Kelleys Blue Book är en stor hemsida för att ta reda på vad din nuvarande bil är värd, oavsett om du säljer den privat eller till en återförsäljare.
5.
Det är viktigt att gå in i bilen återförsäljaravtal med tillförsikt. Låt inte bilhandlare se att du är nervös eller osäker på dig själv. Du vill gå ut att veta att du bara fick en hel del på en ny bil.

Tips och varningar


 • Forskning vilken typ av bil du är intresserad av online . Läs mer om bilens möjligheter och olika modeller.


 • Relaterade artiklar


  hur du kvalificerar för kontanter Clunkers rabatten
  vad är återförsäljare faktura kosta?
  hur man köper en ny bil online och spara pengar
  hur man köper en begagnad ambulans
  konsumenternas rättigheter för att köpa en begagnad bil
  hur man köper en begagnad bil till lägsta pris
  Råd för att köpa en begagnad bil
  hur man kan jämföra en sju sitsig suv
  hur man köper och säljer begagnade bilar
  hur man hittar fabrik till återförsäljare incitament