Hur får man en rapport fordon historia

Hur får man en rapport fordon historia

Konsumenterna har mer makt än någonsin tack vare internet. Vi har möjlighet att kolla produkter innan vi köper dem, hitta ärliga recensioner om ett företag och dess tjänster innan vi lämnar över våra pengar, och lär insider knep för att skydda oss från att bli lurad. En av de största verktyg vi har välsignats med är fordon historia rapporter: konsumenter har nu möjlighet att ta reda på om farmor verkligen gjorde bara köra sin bil fram och tillbaka till mataffären på helgerna med detaljerad historia om varje bil man kan betrakta inköp. Ta ut ström höger om bilhandlare hand, och ta reda på hur du kan få ett fordon historia nästa gång du är i marknaden för att köpa en ny bil:
1.
be försäljaren att få dig en fordon historia Rapportera

Det blir allt vanligare att konsumenterna att begära och få detaljerade rapporter historia höger på återförsäljaravtalet grunder. Ärlig återförsäljare kommer ha några problem att lämna en över, så du kan se exakt vad bilen har varit med innan du skriver den streckade linjen. Om dealern inte intresserade av att ge dig en historia rapport, kan det vara fel på bilen som de inte vill att du ska veta om.
2.
Få detaljerad information om bilen du är intresserad av

Innan du börjar tänka på något anbud be försäljaren att ge dig Vehicle Identification Number (eller VIN) för bilen. Om han eller hon berättar de inte vet vad det är, eller kan de inte ge den till dig, gå på över bilen och kontrollera undre vindskyddet på förarsidan. VIN bör vara etsad där i glaset. Och om återförsäljaren inte är beredd att lämna över VIN villigt, tar det som en stor röd flagga att något är fel med bilen.
3.
Gå online för att få ett fordon Historia Rapport

När du har fått VIN drabbades av World Wide Web för att få en rapport fordon historia. Det finns en hel del olika webbplatser tillgängliga som kommer att erbjuda dig en lång historia på bilen. Anslut bara VIN i sökfältet och skicka in. Inom några sekunder ska bilen komma upp i databasen. Du kommer att behöva köpa rapporten, men de kör ganska billigt-genomsnitt $ 25 per rapport. För att spara pengar, plocka ut en eller två bilar du är mest intresserad av och köra rapporter endast om dessa fordon

Du kan få en rapport fordon historia på webbplatserna nedan:


Auto Check (som drivs av Experian)
http://www. autocheck. com/

Carfax
http://www. carfax. com /

DMV. org (som INTE drivs av någon statlig eller federal DMV)
http://www. dmv. org/

Bil Bevis
http://carproof. com /

Obs: När du köper en rapport fordon historia, alltid välja det all-inclusive. Vissa företag, som Carfax, som erbjuder begränsade rapporter till ett rabatterat pris. Även om dessa verkar som en bra affär för konsumenterna, i verkligheten kan dessa historier rapportera en bil som att ha en ren historia när det verkligen några allvarliga problem i bilens bakgrund. Aldrig snåla på rapporten när du arbetar med ett stort inköp som sannolikt kommer att behöva för att hålla dig de närmaste 5 åren.


Relaterade artiklar


hur man beräknar en uppgörelse figur på en finansierad bil
hur man köper en klassiker bugg Volkswagen Beetle
hur man hittar bärga bilar till salu
hur platsen en citron på en bil
hur man förhandlar kostnaden för en begagnad bil
hur man kan jämföra bruksfordon
hur man köper en ny bil med en handel med
hur man hittar nya bilen handlar i år
hur man kontrollerar VIN-nummer för en stulen bil
hur man får information om ett fordon med VIN-nummer