hur man köper ett program bil

hur man köper ett program bil

Om du är i marknaden för en bil som är så gott som ny, men du vill inte betala en ny bil pris, sedan ett program bil kan vara vad du letar efter. Ett program bil är en ny bil som har vanligen mellan 10. 000 till 30. 000 miles. Eftersom bilar är direkt från nya bilhandlare, den automatiska fabriker och kanotuthyrare bil, kommer de sannolikt att ha välskötta
. 1.
Bestäm vilken modell av program bil du vill köpa och bestämmer priset för fordonet genom att ringa återförsäljare, kolla återförsäljare webbplatser, Kelley Blue Book, Automobile Consumer Services och tidskrifter bil. Försök att få minst två citat.
2.
Ringa eller besöka auktoriserad återförsäljare för bilmodellen du önskar köpa. Be återförsäljaravtalet huruvida den har något program bilar tillgängliga i ditt val av modell.
3.
Se programmet bilen att se till att den uppfyller dina specifikationer om körsträcka, funktioner etc. begäran om att få programmet bilen på en provtur.
4.
Kontrollera bilens underhållsdokumentation. De flesta av de program bilar kommer ha utmärkta underhållsdokumentation eftersom de kom från hyrbil organ som säkerställde fordonen var korrekt bibehålls. Även återförsäljare behålla ordentligt sina egna bilar eftersom de har egna underhålls-och reparationsverkstäder.
5.
Få ett fordon historia rapport för bilen. Du kan få en rapport fordon historia vid CarFax (Se "Resources. ) Den första CarFax rapport är gratis. Det är bara att betala om det finns negativa punkter på rapporten som bör ställas inför din uppmärksamhet.

Tips och varningar


 • Var noga med att kontrollera att garantin detaljerna i bilen. Vissa program bilar kommer med en förlängd garanti.
 • Vissa program bilar återköp under citron-program.


 • Relaterade artiklar


  Hur man väljer en hög mpg bil
  hur man sparar pengar på en begagnad bil
  Hur får man en låg ränta lån auto
  Hur får man en skattereduktion för en energisnål bil
  hur du returnerar en begagnad bil
  hur du väljer ett bra begagnad bil med förtroende
  hur man får det bästa erbjudandet när de köper ett fordon
  hur man kan jämföra ett fordon köp kontra ett leasingavtal
  Hur man överför bil titel i Kansas
  var man kan hitta information om en bils garanti