hur man köper en pålitlig begagnad bil

hur man köper en pålitlig begagnad bil

Är du på begagnad bil mycket funderar på att köpa den första bilen? Eller bara en annan bil som komplement till den enda bil du har. Låt dig inte luras av hur rent av bilen, eller den låga miles, eller på vad återförsäljaren säger. Kolla in bilen för dig själv som en konsument med rätt att göra det. Bli inte lurad på dina pengar för en junker

Du behöver:. .
Kunskap i denna artikel
Firm attityd.
dator med internetuppkoppling.
En liten ficklampa för att titta runt i motorrummet (om tillgängligt).


1.
Steg ett är lätt. Få VIN-nummer från återförsäljaren och få en Carfax rapport. Om bilen har förstört eller något av en dålig karaktär, kommer en Carfax säga dig. Vet du vad din köper folk. =)
2.
Steg två blir lite teknisk. Det är OK ändå. Jag ska ge dig några av de grundläggande kunskaper i vad man ska leta efter när man tittar i motorrummet. Så nu då, pop som huva. När du söker i motorrummet, leta reda på några gummi ser saker som är knutna till remskivor på framsidan av motorn. Dessa är bälten. Kontrollera dem för sprickor och betydande slitage.
3.
Nu när du har kontrollerat bälten, leta efter tecken på oljeläckage. Det är lätt att göra faktiskt. Titta runt för våta fläckar eller bara grynig svart smutsighetsgrad. Detta kan vara tecken på oljeläckage och dåliga packningar. Du vill inte att problemet när du köper en bil. De viktigaste packningar intaget packningar och tätningar huvudet. Fråga återförsäljaren eller en mekaniker att peka ut dem för dig om du inte kan hitta dem. Men för det mesta om det finns en läcka, kommer du att se fläckar av väta från oljan.
4.
Nästa, tala om för återförsäljare att låta dig starta bilen. Kontrollera om tvekan av motorn eller någon slipning ljud. Kontrollera luftkonditionering och värme. Se också till att alla mätare arbete och belysningen fungerar. Kontrollera MILERSÄTTNING. Allt mer än 100. 000 miles är ett tecken på att problem kan dröja i en nära framtid.
5.
Medan i bilen, kolla inredning. Kontrollera om revor och cigarett bränna hål i inlandet och renlighet. 9 /10 gånger, om det inre av bilen inte togs om hand, varken komponenterna i bilen heller. Oljebyten och olika vätska förändringar är dramatiska till bilarna livslängd. Så kort sagt, om interiören är skräp och trasslat till och inte tas om hand, förvänta dig inte motorn vara i bra skick.
6.
Jag hoppas du gillade att läsa min eHow artikel om hur man köper en pålitlig begagnad bil. Kom ihåg dessa är bara grunderna och om du inte är en mekaniker, det finns egentligen inget sätt för dig att veta allting. Och även om du är det egentligen inte finns ett sätt. Men förhoppningsvis med dessa tips kommer du att vara utrustade med kunskap att göra ett bättre beslut än att köpa en begagnad bil bara för att det ser ganska=P. Glad bil shopping!

Tips och varningar


 • Med en ficklampa kan verkligen hjälpa dig att se in i mörka platser i motorrummet för att leta efter oljeläckage skyltar.
 • Ha en fast men artig attityd medan shopping för en bil. De är säljare du vet lol. De lever av din dollar.
 • en hel del försäljning personliga är inte ärliga.
 • Låt dem inte knuffa dig ur dina surt förvärvade pengar!
 • Det finns egentligen inget sätt för dig att veta allt om bilen, men kontrollera alltid stora grejer.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en begagnad bil och spara
  Hur får man en skattereduktion för en energisnål bil
  hur man köper en begagnad bil
  hur man köper en riktigt billig "visp" bil
  Hur får man en titel för en övergiven bil
  hur man använder Carfax att undvika bilar översvämningsskador
  Hur fungerar en förlängning av verksamheten automatisk garanti?
  hur du hittar kostnaden för en bil
  hur man kan jämföra en 4wd suv
  hur man tar ett billån