hur man köper en ny 50cc skoter med rätt information

hur man köper en ny 50cc skoter med rätt information

Med ökat bränslekostnaderna under de senaste fem åren eller så, har mopeder blivit ett allt mer populärt transportmedel. Det finns många olika frågor att ta ställning samtidigt köper en ny eller begagnad skoter

Du behöver:. .
Computer
Skrivare.
Motorfordon att sälja.
Köparen.


1.
* Vem har tillverkat Scooter? Här sen har det skett en ökning i popularitet låg kostnad kinesiska skotrar, ofta kostar mindre än en tredjedel av vad större "namn" märke sparkcykel tillverkarens som Honda, Yamaha etc. Är dock tumregeln ofta "du får vad du betalar för".
2.
Om du bestämmer dig för att gå med en påhittad kinesisk skoter, försöker alltid att hitta en seriös tegel och murbruk återförsäljare inom ditt område som står bakom skotrar de säljer. Ofta köpt Internet och eller tappa sändas skotrar inte sätta ihop bra och kommer att behöva "prepped". En ansedd område återförsäljare utför kontroller på skotern för att se det är i perfekt körklart skick innan det säljs till en kund. Dessa kontroller inkluderar:
kontrollera motorolja, CVT slutväxel olja, bromsverkan, dra åt alla fästelement, däcktryck, clearing eventuellt skräp från bränsletanken innan fyllning, och eldrift
3. .
Det finns två huvudsakliga motorn val när det gäller dessa skotrar: antingen 2-takt eller 4-stroke. Tvåtaktsmotorer Vanligtvis genererar mer effekt och högre varvtal än en 4-takts motor med samma slagvolym dock fyrtakt motorerna har mycket mer vridmoment och fungera bättre i kallare klimat förhållanden. .
4
Det finns många tankegångar om hur man kan bryta i en ny skoter:
1. "Rida det som du stal den!" Några motor byggare svär köpa denna metod har jag provat det själv med gott resultat.
2. Rida lätt och kommer inte att gaspådrag i minst 300 miles: Detta kan vara svårt att göra, men vad är överens om är att alltid variera gasen och inte hålla motorns varvtal är vid ett konstant varvtal på en lång period med gången.

Efter de första 50 miles skulle jag föreslå att ändra den dåliga kvaliteten ursprungliga olja som följde med skoter till en bättre kvalitet konventionell olja som Valvoline eller Castrol och sedan byta olja igen efter 300 miles för att bli av eventuella ytterligare metallspån som hade skapats under inbrott process.

tips och varningar


 • Det finns många allmänt tillgängliga skoter forum som finns på Internet idag som ScootDawg: s webbplats med recensioner och annan värdefull information som kan hjälpa din scooter köp beslutet. Längst ner är länkarna till mina Gör-det-själv-blogg samt ScootDawgs hemsida.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en begagnad bil till lägsta pris
  hur man köper bilar under 500 dollar
  Hur kbb.com värde begagnade bilar?
  hur handeln bil när du är skyldig mer än bokfört värde
  hur man köper en ny bil pruta gratis på lägsta pris
  hur man beräknar kostnaderna för att äga bil
  hur man köper / forskning en bil
  hur man överför en bil titel
  hur man jämföra lån erbjuder
  hur man får bästa pris vid hyra av fordon