hur man köper en bil som är?

hur man köper en bil som är?

Du kan få en bra affär genom att köpa en bil som det är, men du är också med på en hel del risk. Att köpa en som det är fordon innebär att du samtycker till att ta den i dess nuvarande skick, även om det har problem. Om du inte upptäcka de problem förrän senare, har du inte någon resurs mot säljaren. När du köper en bil som är, ta några försiktighetsåtgärder för att undvika att bli lurade
1
När du går att titta på en som det är bil, ta med någon som är kunnig om bilar. . Han kommer att kunna bedöma fordonets skick. Även om du inte är borta, kan han fånga något du saknar när de inspekterar bilen.
2.
Ta bilen till en professionell mekaniker innan man köper det som är. Även om du och din auto expert vän har inspekterat den, kan det finnas bakomliggande problem som inte kommer att dyka upp förrän senare. En bra mekaniker kan fånga dessa. Om säljaren vägrar att låta dig höra en mekaniker, inte köpa bilen.
3.
Fråga om säljaren kan du köra bilen under en försöksperiod. Hon kan låta dig behålla den över natten eller ens för helgen. Detta kommer ge dig mer tid för att bedöma dess skick och hittar några dolda eller utveckla problem.
4.
Om du misstänker eller vet att bilen har problem, förhandla om priset. När du köper en bil som är, du tar en risk eftersom du kan vara i för stora reparationer räkningar senare. Fordonet pris bör återspegla detta.
5.
Om säljaren gör verbala löften, men det pappersarbete sägs att du köper bilen som är, be honom att dokumentera löften i avtalet som undantag från den som det är bestämmelsen. När du signerar ett dokument som säger att du accepterar bilen som är, Muntliga löften är värdelösa och ogenomförbar.

Tips och varningar


 • Vissa stater tillåter inte bilar som ska säljas helt som den är. De erbjuder vissa begränsade skydd för köparna, särskilt om köpet görs från en bilhandlare. Bekanta dig med din statens lagar, så att du vet om du har något juridiskt skydd, eller om du är på egen hand.


 • Relaterade artiklar


  hur man köpa begagnade polisbilar
  leasing kontra köpa en ny bil
  hur man betala kontant för en ny bil
  hur man hittar nya bilar
  hur man läser nya bil fönster stickers
  hur man köper en bil med dåliga krediter
  Hur berätta om bil har haft vattenskador
  köpa kontra leasing en ny bil
  hur man gör en köpebrevet
  hur man avgör om en bil är utrustad med fjärrstyrning