hur man kan undvika att köpa en stulen bil

hur man kan undvika att köpa en stulen bil

När du köper en bil, vill du undvika att köpa en stulen en. Om du köper en stulen bil och det visar sig, då måste man ge upp och du kommer inte få dina pengar tillbaka. Så det är bara att följa stegen nedan för att komma igång på hur man kan undvika att köpa en stulen bil
1
Titta på annonser för bilen. Skriv ner telefonnumret. Försök alltid att få en fast telefon eller hus telefonnummer. Mobiltelefonnummer är svåra att spåra så du kanske vill hålla sig borta från dem.
2.
Ordna att se bilen på dagen. Aldrig gå med på har bilen kört på ditt hus. Gå till adressen där bilen.
3.
Titta på alla korrekta dokument för bilen. Dokumenten bör omfatta V5 loggbok, papper registrering, Besiktning, Skatt och kvitton underhåll. Kontrollera ägarens namn på registreringspapper och kör det genom att se till att folk säljer det till dig är ägare.
4.
Slå upp VIN-nummer eller fordonets registreringsnummer. Kontrollera att registreringen matchar plattan bilnummer. Aldrig köpa en bil utan V5 loggboken.
5.
Kontrollera lås på bilen. Tjuvar ersätta lås på bilar som har skadats. Titta också för skada eller en indikation på att bilen kan ha varit en olycka. Kontrollera färgen se till att den matchar färgen koden.
6.
Be att få se säljarens ID Jämför namnet till en på registreringsbeviset. Föreslår jag även att göra forskning på Internet för att se om någon rapport har registrerats på en bil som kan ha stulits.
7.
Om du känner dig misstänksam om att köpa en bil, sedan gå iväg och leta efter en annan bil. Bättre säker då sorry.


Relaterade artiklar


Hur vet de avgörande faktorerna för att köpa en begagnad bil
hur man får det bästa erbjudandet när de köper en bil
hur man köper en ny bil i Kanada
hur man kan jämföra bilar
hur platsen en citron på en bil
hur man handlar den bästa på en ny bil
vad är en garanti på ett fordon?
hur man förhandla fram en bil försäljning
Hur man väljer en hög mpg bil
hur man får bilar under 500 dollar lokalt