hur man deltar i "Cash for Clunkers" bil inbytesprogram

hur man deltar i "Cash for Clunkers" bil inbytesprogram

Den 18 juni 202C senaten godkände "Kontant Clunkers" för att det skulle ge kuponger för bilisten som vill handla i deras gas guzzling bilar för nya och mer effektiva fordon. För att delta i detta program, måste du förstå detaljerna i programmet inklusive om du är berättigad

Du behöver:. .
Gamla clunker
Behov av ny bil.


1.
Första bilen som du vill sälja behöver ha en gas körsträcka på 18 miles per gallon (mpg) eller lägre och har en modell år 1984 eller senare. Till exempel, om du ägde en 1983 Ford Temp, skulle du vara otur. För att kontrollera din gas körsträcka, kan du gå till webbplatser som www. fueleconomy. com.
2.
Om du får bli av med en sport utility vehicle, pickup, eller minibuss, och din nya bil blir minst 2 mpg mer än din gamla, så blir du berättigad till en $ 3. 500 kupong. Om den nya fordon blir minst 5 mpg mer, än du kommer att få en $ 4. 500 kupong. Däremot om du bli av med en bil (dvs lätta fordon) och sedan din nya bil skulle behöva få minst 4 och 10 mpg mer än din gamla bil för att få samma $ 3. 500 och $ 4. 500 kuponger, respektive.
3.
Om du uppfyller dessa krav, då du kommer att behöva ta bilen till en deltagande återförsäljare som kommer att få en elektronisk kupong från regeringen som kan tillämpas på ditt nya inköp. I enlighet med denna nya lagförslaget skulle återförsäljaren måste se till att clunker krossas och förstöras så att den är permanent tas ur trafik.


Relaterade artiklar


Hur berätta om bil har haft vattenskador
hur man ska finansiera en ny bil
hur man väljer en skoter
om Honda fordon
hur man köper bilar till salu
vad är en bärgas bil?
hur man hittar nyheter GM Hummer i tid till examen
hur man får det bästa priset för en ny bil - 5 tekniker
hur man handlar i din gamla bil och köpa en ny bil
hur man förhandlar bilpriser med en privat ägare