hur du returnerar en finansierad bil

hur du returnerar en finansierad bil

Att köpa en ny eller begagnad bil är en spännande tid. Men i vissa fall, bilköpare frossa i en bilköp och de finansierar ett fordon som är bortom deras budget. Lyckligtvis finns det sätt att avboka en auto och uthämtning en finansierad bil. Och beroende på låneavtalet, kanske du kan lämna tillbaka en finansierad bil och undvika kreditrisker skador

Du behöver:
ett gott öga


en
<. . br> Granska auto kontraktet. Beroende på auto återförsäljare, kan du kanske lämna tillbaka en finansieras fordon inom en viss tidsperiod och häva avtalet, vanligtvis inom tre dagar efter köpet. Läs din försäljning avtal.
2.
Underrätta återförsäljaravtalet och finansbolag. Om din försäljning avtal ges tillbaka en finansieras fordon, kontakta auto återförsäljare och din auto långivaren direkt. Nämn du avsikt att lämna tillbaka bilen och avbryta auto lån.
3.
Tillbaka bilen i gott skick. Överdriven körsträcka och skador tomrum en politik för återvändande och återförsäljare kommer inte att acceptera bilen.
4.
Var beredd på att betala ränta på billån. Ränta på billån ådrar det ögonblick du signerar lånet papper. Innan den kan dra den automatiska köp kommer finansbolaget kräver en räntebetalning.
5.
Gör en frivillig återbördande. Om det inte går att avbryta en auto köp, är frivilliga återbördande. Ta med finansierade fordon till generalagenten. Dealern kommer att auktionera ut bilen och använda medel från försäljningen för att betala av finansbolaget.

Tips och varningar


 • I fråga om frivillig repossessions, om den auktionerade fordonet säljer för mindre än lånebeloppet, är du ansvarig för återstoden. Ett frivilligt återtagande leder till en kredit värdering minskning.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar online auto auktioner
  hur man kan förstå ett antal identifiering av fordon
  hur man för att fastställa ägandekostnaden för en ny bil
  hur man köper en bil utanför craigslist.org
  hur man sparar pengar på en ny bil
  Hur man blir en ägare av beslag bilar till salu
  Hur en bil handel i arbetet?
  hur man förbereder en bil för transport
  hur man får det bästa erbjudandet på en ny bil
  hur man köper en begagnad suv