hur du importerar japanska begagnade bilar till Tanzania

hur du importerar japanska begagnade bilar till Tanzania

Importera japanska begagnade bilar till Tanzania
1.
Grund av den kontinuerliga expansionen av exporterande begagnade bilar från Japan, de exporterade begagnade bilar håller på att bli den stora marknaden i östafrikanska länder.
I denna artikel kommer vi att fokusera på de 5 stegen för att importera Kvalitet begagnade bilar till Tanzania från Japan.
1. Hitta pålitlig leverantör.

Nyligen kan Internet göra dig att hitta många antalet använda bil exportörer i Japan. Den punkt när du väljer företaget, Titta på deras historia och pålitlighet som är populär och har en högre ranking på webbplatsen. Det är några av företag som visar otroligt billiga priser eller inte riktiga foton av bilar, skall ni se till att kontrollera deras tillförlitlighet och kondition bilar med villkor och försäljning skick.
Att undvika bedrägerier på internet, kontakta dem tätt över telefonen att veta vem de är, eller fråga om denna utvalda företag på din lokala japanska ambassaden. Det bästa sättet är att hitta pålitliga begagnad bil exportör är att känna någon sin kund som köpt bilar form som bolag.
2.
2. Välj rätt bil
Det finns import förordningen för alla bilar som importeras till Tanzania. Dessa Begagnade bilar måste ha ett intyg JAAI väg värdighet (Japan Auto Bedömning Institute) och om detta certifikat inte hör hemma med bilen, du måste betala vite för varje bilar du importerar. Dessutom finns det årsmodeller förordningar, de bilar som är äldre än 10 år från tillverkningsdatum är skyldig att betala för bestraffas punktskatt vilket är 20% av det totala värde inklusive importtull. Detta beror på att skyddet för kontroll på bilens skick standard in i landet.
Så, Tänk på att veta exakt årsmodell och om priset är inkluderat JAAI avgift på dina inköp innan du börjar ta itu med det bolaget.
3.
3. Betalning

När du har beslutat att köpa fordon, kan du får en faktura från leverantören. De flesta företag föredrar kunden att ordna med betalningen av Bank överföring. När du får fakturan, kan du skriva ut den och ta med den till din lokala storbank att överföra pengar till sitt bankkonto.
Se till att ha mottagit din betalning på banken eftersom det är bevis på din penningöverföring och du kan skicka in den till din leverantör för deras snabbare bekräftelse.
4.

4. Frakten leverans
När betalningen bekräftas av leverantören kan sändningen förfarande påbörjas. Det är beroende på skick av betalning mellan dig och leverantör. Men flesta fall Leverantören skyldig att ha full betalning innan transporten leverans.
Leveransen tar normalt 4-6 veckor ro-ro-fartyg som är specialiserad bil transportfartyg upp till Dar-es-Salaam port. Du kan se din leverantör om beräknad ankomst i Dar-es Salaam och få alla nödvändiga dokument med flyg kurir innan fordonet anländer som du kan börja förbereda processen hamn clearing för att undvika eventuella förseningar av hamn clearing.

5.
5 Port clearance och anpassade clearing

Innan bilen anländer, måste du hitta den lokala agenten hamn clearing som är specialiserad hamn clearing företaget att hantera din bil från hamnen och anpassade clearing. Du kan följa deras undervisning och ordna avgift hamnen clearing och tullar med alla nödvändiga handlingar.

tips och varningar


 • Aboves är grova förfarande om hur du kan importera begagnade bilar från Japan. En av japanska begagnade bilar exportör företag som heter Autorec företag, LTD http://www. autorec. co. jp har kontor i Dar-es Salaam. Platsen ärRum 425, plan 4, hamn Visa Towers, Samora Ave. P. O. Box 5023, Dar es Salaam, Tanzania. Kontakten nummer är 255-22-2124101. Detta företag har som levererar hög kvalitet japanska bilar sedan 1977 som en av äldsta och mest tillförlitliga begagnad bil exportör i Japan. Om du är intresserad av att importera begagnade bilar från Japan eller har några frågor om direkta används importerar bilar, kan du kontakt med dem för mer information.


 • Relaterade artiklar


  hur man handlar rätt bil
  grön bil guide
  Hur får man en gratis rapport bil historia
  hur man hittar billiga begagnade fordon
  hur man råd med bil
  Hur får man en rapport Carfax historia gratis
  hur man beräknar moms på en ny bil
  om bilauktioner
  hur man hittar en billig nytt bil
  hur att förhandla fram ett lägre pris på en ny bil (för damer)