fordon titel krav

fordon titel krav

Att få en tillförlitlig fordon, oavsett om det används eller nya, ofta är nyckeln till att upprätthålla en konsekvent arbete och socialt liv. Du kan dock inte helt enkelt köpa en bil och sedan börja köra det runt. Först måste du registrera dig och titel den. För att göra detta måste du uppfylla särskilda krav. Efter titeln är registrerad, kan fordonet köras lagligt

avdelning eller ursprungsintygets

Du måste kunna uppvisa ett undertecknat titel från en tidigare ägare (om fordonet används) eller ett intyg om ursprung från tillverkaren ( om fordonet är nytt). Föregående titel kommer att kontrollera att märke och modell på bilen, samt fordonets identifieringsnummer eller VIN. Det ursprungsintyg som kontrollerar i vilket land fordonet tillverkats.

Ansökan

Varje stat kräver att du fyller i en ansökan för ett fordon titel innan titel utfärdas. Ansökan används för att verifiera namn, adress och annan relevant information för den person som ansökan gäller och vem som äger fordonet. De uppgifter om tillämpningen så småningom överförs till titeln.

Försäkring

alla fordon som drivs är skyldiga att ha en viss mängd av försäkring, om täckningen är mycket små eller omfattande. Det förutsätts att ett fordon ska drivas när titeln har förvärvats, alltså, är ett bevis på försäkringar som krävs för att få ett fordon titel

Bill of Sale

Ingen stat kommer att ge en titel till någon som inte kan visa det. hon har lagligen köpt fordonet i fråga, eftersom titellista den nuvarande ägaren. För att få en titel, därför måste du lägga fram en rättslig köpebrevet. Den köpebrevet skall undertecknas av säljaren, oavsett om säljaren är en privat fest eller ett återförsäljaravtal.

Överväganden

ovan angivna krav är förenliga från stat till stat, men varje stat kan ha ytterligare krav. Till exempel vissa stater kräver att du ger en mätarställning för fordonet du vill titel. Dessutom är tillåtna tiden för titel ansökan efter inköp av fordon varierar-vissa stater tillåter så lite som 15 dagar, medan andra tillåter så mycket som en månad. Avgifter kan även användas som varierar baserat på konsumentpriset för fordonet och omsättningsskatt för staten.


Relaterade artiklar


hur man hittar en bil frakt
hur man köper en bil med insiders kunskap och sunt förnuft rättvisa
hur man framgångsrikt kan sälja din bil på nätet
hur man förhandlar din nya bil med ekonomichef
hur man använder internet för att köpa din nästa bil
bygga en Ford Mustang
hur man kontrollerar VIN-nummer för en stulen bil
hur man kan jämföra nya fordon
ford personbilar, lastbilar och stadsjeepar
hur man hittar vann bilar till salu?