vad är processen för handel i en bil?

vad är processen för handel i en bil?

Handel i en bil är det första steget i att köpa en ny bil. Folk kommer handeln i en bil så att de kan betala av resten av sina lån och få något nytt

Kontakta en återförsäljare

Kontakta en återförsäljare och fråga om de accepterar inbyten.

Hitta Blue Book Value

Hitta Kelley Blue Book värde av din bil på KBB. com, med beaktande av alla alternativ bilen har. Detta inkluderar, körsträcka, egna alternativ och andra faktorer som anges i Kelley Blue Book.

Skaffa en återförsäljare Bedömning

Sedan be försäljaren att bedöma inbyte. Du måste ta bilen till handlaren för att göra detta. De kommer att ha en mekaniker titta på den och se om det är något fel med det, sedan besluta om ett värde baserat på vad de kan sälja bilen för på auktion eller på eget parti.

Förhandling av Trade-in Price

Given kommer att erbjuda dig en handel-pris baserat på vad bilen verkar vara värt. Tänk på din Kelley Blue Book värde när säljaren offererar ett pris för dig. Förhandla med att påpeka bilens försäljningsargumenten, speciellt anpassade alternativ och ytterligare funktioner som inte är standard på ditt märke och modell bil som t. ex turbo laddare, suspension paket, ett soltak och andra önskvärda funktioner. Kom ihåg att de flesta inbyte erbjuder är förhandlingsbara.

Sätta sig på en Final Trade-In pris

sätta sig på en slutlig handeln i pris. Återförsäljaren kan erbjuda dig ett högre andrahandsvärde i utbyte mot en högre ränte-lån, eller ett högre pris på bilen. Om så är fallet, avböja högre handeln i erbjudandet. Kontrollera bilens pris och lånevillkoren inte förändras om de ger dig en högre andrahandsvärde.


Relaterade artiklar


Vad är biltransportfordon?
hur man köper rädda bilar och fordon vid online marknadsplatser
hur man hitta alternativa bränslen bilar på eBay
Hur en bil handeln i arbete?
hur du skapar din egen bil
hur du köper en begagnad bil garanti
vad är en bärgas bil?
Hur finansiering av en bil fungerar?
hur man köper en ny bil med en handel med
hur man köper en bra begagnad bil, och inte en citron