Hur man väljer ett nytt fordon

Hur man väljer ett nytt fordon

Att köpa en ny bil är en spännande men påfrestande process, eftersom det finns så många saker att beakta. Det skulle vara illa nog om alla var man tvungen att överväga var de praktiska överväganden för varje fordon, men det finns en känslomässig aspekt och att köpa en ny bil, vilket komplicerar saken. Folk vill köpa en snygg bil som på något sätt återspeglar vilka de är. Detta gör processen att köpa en ny bil en mycket personlig upplevelse. Fortfarande finns det flera skäl som man kan använda för att begränsa fältet tills det bara finns ett klart alternativ för varje köpare.
1
vet hur mycket du kan spendera -. . Och hålla fast vid det. Kom också ihåg att kostnaden för ett nytt fordon inte är begränsat till prislappen, man också bör ges till den pågående kostnaderna för försäkring och reparationer bör de blir nödvändiga, liksom andra kostnader för ägande
<. br> 2.
Bestäm vad det primära syftet med fordonet kommer att bli. En ung, ensamstående män kommer att titta på en helt annan uppsättning fordon än en familj med tre växande barn. Syftet med fordonet kommer att begränsa dina val avsevärt.
3.
Läs så mycket du kan om alla bilmodeller du är intresserad Consumerreports. org 's Bil Köpguide är ett utmärkt källa till opartisk information, och edmunds. com är fylld med jämförelser och annan information som varje potentiell ny bil ägare bör vara medvetna om (se Resurser).
4.
Jämför gas körsträcka på de modeller du fortfarande överväger. Kostnad och tillgänglighet av bensin kan vara en potentiell framtida bekymmer.
5.
Jämför styling. Detta är en mycket subjektiv fråga, och för många den känslomässiga effekten av ett fordon kan uppväga nästan alla andra hänsyn. När man jämför styling, försöka hålla alla andra överväganden som nämns här i ditt sinne.
6.
Vet du vad det "citron lagar" är för ditt tillstånd. Varje stat erbjuder köpare av nya bilar vissa skydd när det gäller att köpa en ny bil, ofta med en tre dagars rapporteringsperiod. Men citron lagar varierar enligt stat, så det är viktigt att du kolla lagar för just ditt tillstånd innan ett köp (se Resurser).


Relaterade artiklar


om bilen serienummer
hur man hittar en billig nytt bil
Hur Begagnad bil inbyte arbete?
hur man hittar billiga begagnade fordon
how till en köpa en ny bil i Kanada
Hur finansiering av en bil fungerar?
Hur får man en bärgning titel
hur man för att fastställa ägandekostnaden för en ny bil
hur man gör en köpebrevet
hur du köper en bil med lite krångel