hur man leasa en bil i Kanada

hur man leasa en bil i Kanada

Leasing bil i Kanada fungerar precis som det gör i USA Du går till ett leasingbolag och välja från ett urval av fordon, besluta om vilka leasing plan är bäst för dig. Du måste ofta förhandla den mest prisvärda ränta och välja om du vill ha en verksamhet eller ett kapital leasingavtal

Du behöver:. . .
Finansiella Kalkylatorn


1

Överväg om leasing fungerar bättre för dig än att köpa en bil. Ett leasingavtal innehåller ofta begränsningar för hur mycket du kan köra bilen och ställer andra underhållskostnader. Debatt finansiella-och nackdelar med leasing innan du doppa i. Du måste också ta reda på om bilen har en låg avskrivningstakt. Många nya lyxbilar har en låg avskrivningstakt på grund av deras bidrag bekvämligheter. I själva verket är en av fördelarna med leasing som du kan hyra en bil du normalt inte skulle ha möjlighet att köpa.
2.
Ta reda på om bilen har en låg avskrivningstakt . Du kanske vill överväga att hyra en helt ny lyxbil, eftersom det oftast kommer att ha en extremt låg avskrivningstakt.
3.
I Kanada som i USA, kan du antingen köpa ett operationellt leasingavtal eller ett kapital leasingavtal. Operationell leasing innebär att du kan köpa bilen i slutet av leasingperioden, även om det kommer bli kostsamt. Ett kapital leasingavtal innebär att du köper bilen i slutet av din hyra för en liten summa, eftersom detta hyresavtal i allmänhet har en längre sikt.
4.
Beräkna en skälig ränta på leasing en bil medan du förhandlar din hyra plan. Din ränta är flexibel eftersom den hänger på din kredit värdering. Antingen beräkna det själv med hjälp av en ekonomisk räknare (se Resurser för en länk till en) eller fråga din revisor. Viktigast att leta efter olika räntesatser hitta bästa priset för din önskad bil.
5.
När du har bestämt om de bästa citat, besök på bil leasing företag som har detta citat. Scrutiznize leasingkontraktet innan du lämnar över din handpenning, eftersom avtalet kan innehålla du kanske inte har märkt det första gången.

Tips och varningar


 • Ett operativsystem leasingavtal är bättre för kortvarig användning av ett fordon, eftersom fordonet ska återlämnas till leasingföretaget i slutet av terminen. Dessutom är en huvudstad hyresavtal bättre för långvarig användning av ett fordon, eftersom leasetagaren har möjlighet att köpa bilen i slutet av terminen.


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en begagnad ambulans
  Vilken är den bästa månaden att köpa en bil?
  hur man får det högsta andrahandsvärde för en bil
  hur man förhandlar med begagnade bilhandlare
  Hur en bil handel i arbetet?
  hur man söker en bränslesnål bil
  hur man vet hur mycket bil betalning jag har råd
  Hur man säljer en bil i Maryland
  hur man söker bilförsäljning statistik
  om Honda fordon