hur man kan njuta incitament auto skatt utfärdas av den ekonomiska stimulans propositionen

hur man kan njuta incitament auto skatt utfärdas av den ekonomiska stimulans propositionen

Oavsett om du är för eller emot den stimulans propositionen, det är ingen tvekan om att de skattelättnader för inköp av en ny bil kommer att komma till hands. Om du vill köpa en ny bil i 202C kan du dra fördel av skatteincitament. Men innan du kör ut för att köpa en ny bil, se till att du passar stimulans incitament räkningen skatt som fastställs i den amerikanska konjunkturuppgången och Reinvestment Act of 2009 som undertecknades av president Obama
1.
Ska visa justerat resultat bruttoinkomst nivå. Om du justerad bruttoinkomst $ 125. 000 eller mindre som en individ eller $ 250. 000 eller mindre arkivering som ett par, då du uppfyller kraven för skatteavdrag som beskrivs i Recovery och återinvestering stimulans propositionen.
2.
Bestäm vilka skatter är avdragsgilla. Propositionen möjliggör både lokala och statliga motorfordon skatter som skall dras av helt på federal skatt. Förutom de statliga och lokala skattelättnader får du dra av även tillämpas bilskatterna punktskatter.
3.
Köpa en ny bil inom utsatt tid. Du måste köpa det nya fordonet mellan tidpunkten för ram 17 feb 2009 och 31 december 2009 för att kvalificera sig för skatteförmån.
4.
Se till att du köper ett fordon som berättigar till avdrag. Fordonet men måste helt nya och under 8,500 pounds totalvikt. Fordon som kostar mindre än $ 49. 500, kan ta fullt skatteavdrag. På fordon som kostar mer än $ 49. 500, kan konsumenterna dra av moms som gäller den första $ 49. 500 värde av fordonet.

tips och varningar


 • För mer information om uppgifterna i den amerikanska konjunkturuppgången och Reinvestment Act av 2009 och skattemässiga incitament som hänför sig till inköp av nya bilar, besöka National Automobile Dealers Association (www. nada. org).


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kontrollera en begagnad bil historia för fri
  hur man beräknar en bil betalning
  hur man beräknar kostnaderna för att äga bil
  om nya miljöbilspremien och incitament
  hur man pruta
  hur man för att få det bästa erbjudandet att köpa en ny bil
  hur man köper en begagnad skoter
  hur man hittar beslagtas bilar till salu
  hur man köper en begagnad bil
  hur man köper bilar under 500 dollar