hur man handlar den bästa på en ny bil

hur man handlar den bästa på en ny bil

Borta är de dagar att spendera hela dagen på återförsäljaravtalet bara för att spara ett par hundra spänn. Med internet kan du numera ta itu direkt med internet avdelningen från varje återförsäljare och få dem att åta sig ett pris som du tycker är den bästa tillgängliga innan du någonsin steg ut genom dörren

Du behöver:
Internet eller telefonnummer.


1.
För att hitta de bästa på en ny bil, allt du behöver göra lite forskning och har återförsäljarna slåss om priset för att vinna ditt företag. Nästan varje återförsäljare har numera en Internet avdelningar för att behandla kunder som oss. Det första du behöver göra är att forska i priset för ditt fordon. Gå till www. carsdirect. com eller www. edmunds. com för all den forskning som du behöver.
2.
Bygg din bilmodell med de specifika alternativ som du behöver och jämföra MSRP och Faktura priser. Fokus på fakturan pris, men ska du veta att fakturan pris som anges på dessa webbplatser är inte riktigt den sanna fakturan priset, men det är en standard som alla gillar att använda och så det är en bra indikator och förhandling punkt.
3.
Beroende på vilken modell av bilar och hur populära de är, är chansen att återförsäljarna kommer att göra i närheten av faktura eller ibland även under. Gå till ett forum för att specifik bil och titta på några inlägg och du hittar priserna folket har betalat för samma bil. Nu när du vet hur bra en del människor blir, skicka e-post till några av dina lokala återförsäljare. I din e-post, ange modell av din bil med alla alternativ, och be dem om en offert. Vanligtvis en försäljning kommer att ge dig ett samtal och ber dig komma ner till utställningslokalen, håll dig borta från att om du verkligen verkligen vill provköra direkt. Tala om för försäljningen du är shopping runt och behöver bästa citat från dem. De kommer oftast då att ge dig en offert, se till att de ger det i mailet.
4.
Med citatet i handen, gör ett par rundor för att skicka e-post för att se om andra återförsäljare är villiga att slå erbjudandet. Vanligtvis återförsäljare kommer åtminstone att försöka matcha det. Med priser lika, be att få se om återförsäljarna kommer att ge dig några speciella finansiering som kan göra skillnad i ditt beslut. När du tror att priset inte kan få någon lägre, är det dags att gå till återförsäljaren och plocka upp bilen av din dröm.

tips och varningar


 • Forskning är nyckeln
 • skicka flera e-postadresser är mycket enklare än att spendera timmar på generalagenten
 • Undvik återförsäljare som inte kommer att ge dig en offert och insistera på att du går till utställningslokalen att förhandla


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar en billig begagnad bil
  hur du returnerar en begagnad bil
  hur man söker en bränslesnål bil
  Hur man blir en ägare av beslag bilar till salu
  nackdelar med alternativa bränslen
  Vilken är den bästa månaden att köpa en bil?
  hur pris en begagnad bil
  om Edmunds bil guide blå bok
  hur du köper en bil med lite krångel
  hur man för att få det bästa erbjudandet att köpa en ny bil