hur man får det bästa erbjudandet när de köper en bil

hur man får det bästa erbjudandet när de köper en bil

För några år sedan behövde jag en ny bil men Hubbar och jag hade inte mycket pengar. Jag gjorde en hel del resande vid tiden för mitt företag så jag visste att jag behövde något tryggt och jag ville ha en ny bil, så jag sökte på internet i flera dagar att läsa allt jag kunde om hur man får de bästa erbjudandena . . . När jag gick in i återförsäljare, jag alla redo visste så mycket (eller väldigt nära) som säljare, så att de inte kunde få det bästa av mig . . .

Kort sagt, när jag var undertecknandet av slutliga pappersarbete för min nya bil, tittade försäljaren på Hubbar och sa att han hade aldrig sett någon pruta som jag hade och hubbar sa, "Ja, det är därför jag hållit käften. . "

Så nedan är några av de saker som jag lärde mig när jag letade efter det bästa när man köper en bil

Du behöver:
kredit värdering
<. /h4>
1.
Första saker först, vet skillnaderna mellan återförsäljarna. Många människor tror att större återförsäljare är ute för att "få dig", men i verkligheten kommer de flesta av dessa ger dig en bättre affär eftersom de är större. De har råd att pruta.

En mindre återförsäljare inte göra den typ av pengar en stor man är, så att de inte har råd att ge dig rabatter. . . Eller åtminstone inte lika bra affär.
2.
Lär dig allt du kan om den bil du vill ha. Vet vad samma bil skulle kosta utan extrafunktioner såsom en sol tak, automatisk trunk release, etc. Detta är det pris du vill köpa din bil på eller åtminstone mycket nära detta pris.

En hel del priser du ser på annonser och på beslutsfattarna webbplatser är för de grundläggande bil du kan köpa . . . problemet är när du kommer till en återförsäljare, kan du inte hitta en "grundläggande" bil. Bilarna har alla lilla extra. . . Som en sol tak eller automatisk bål release. Så dealern får dig att tro att du behöver betala för att "extra'. . .

När jag köpte min bil, jag ville ett soltak, men jag berättade inte den återförsäljare som . . . istället Jag sa att jag inte ville en med soltak, att jag aldrig skulle använda den, så jag frågade "varför ska jag betala för något som jag inte vill ?". . . naturligtvis han berättade för mig han kunde inte göra något åt det . . bilen kom med ett, så jag fick betala för det . . . jag sa tack och jag hade ett par andra bilar jag ville prova innan bestämt mig. . . Så vi lämnade . . när jag kom tillbaka (eftersom detta verkligen var bilen jag ville) . . . jag sa till dem att jag hittade ett annat bilmärke som jag tyckte lika bra, så nu var det dags för återförsäljarna att gör mig ett erbjudande . . . Det är så jag haggled . . . min nya bil kom med ett soltak, fancy däck (jag kunde bry sig mindre om detta) och andra "Extras" och jag inte betala för någon av dem. . . Jag fick dessa "Extras" för baspriset . . .

Ju mer du vet vad dessa 'extras "kostnad, kommer att hjälpa dig veta hur mycket av en del du kan pruta på. Jag visste att gå i hur mycket ett soltak kosta dem . . . så jag visste att jag skulle be om att mycket av i min nya bil . . .

Med det sagt, det gjorde jag inte gå till det så här . . . Det soltak kostar $ 600,00 att sätta i så jag vill $ 600,00 rabatt på priset . . . detta gör försäljaren pruta på priset ensamma och de kommer inte att pruta varje objekt . . så siffra upp vad alla extrafunktioner kostnad och pruta för att Totalpris off . . .
3.
man måste också veta när man ska köpa . . . mitt i vintern är inte den bästa tiden att köpa en 4-hjulsdrivna fordon. . . Återförsäljaren vet att detta är den tid på året du kommer att vilja använda det och de kommer att kunna sälja en hel del av dessa typer av fordon . . . så det köpslående kommer att vara mycket begränsad.

Det finns också vissa tider på året som är bra för att köpa en bil . . . de flesta återförsäljare vill bli av med förra årets modeller för att göra plats för detta år . . . så börja leta på hösten . . få en uppfattning om vad priset är . . . och sedan komma tillbaka den första av årets . . . du kan få "sista år" modell billigare om du väntar ett par månader in på det nya året.

och inte alltid tror det "köp nu för en skattelättnad" . . . det är bara vissa fordon som du får en skattelättnad . . . men återförsäljaren kommer inte att berätta du att . . . de kommer att låta dig tro att det är alla fordon . . .
4.
Låt inte försäljaren veta om du betalar kontant, om du är handel ditt fordon i, etc. . . pruta, få till ett pris du kan enas om och sedan låta dem veta.

Tillbaka till min bil . . . jag visste att jag ville att handla min gamla bil i, men min son var ett år från bilkörning ålder, så jag sagt till återförsäljaren här. . . Jag menar, jag färdig har en bil som betalas ut för min son, så jag lutar åt att hålla det . . . men inte lutar för långt blir det svårt att ändra dig om du gör. . . så jag lämnade det upp i luften . . . när jag fick återförsäljaren ner till vad jag ville betala . . . då jag sa att jag tror att jag kommer handeln med min bil . . . så nu jag får ännu mer off . . . beviljas, troligen de skulle ha betalat mig lite mer för de gamla bilen om jag var med det som ett förhandlingsobjekt tidigt, men jag kan säga er att jag fick mer köpslående och då handel än jag skulle ha tvärtom.

Cash kommer vanligtvis får du ett bättre pris också . . . efter alla dealern inte behöver oroa dig att göra dina betalningar om du har alla redo betalats för fordonet . . . så en gång du är klar köpslående . . . fråga dem hur mycket mer de kommer att ge dig om du betalade kontant . . . de kan säga, "Vi kan inte gå lägre. " vilket är vad säljaren sa till mig, så jag sa . . . ge mig skatter och taggar, etc. gratis . . . så jag hamnade inte betala skatt på bilen . . . ja det är inte sant . . . jag betalade skatt, men de tog det beloppet bort av bilen, så jag fick ändå bilen för vad jag ville att betala och inte ett öre mer. . .

Exempel: Säg bilen var $ 20. 000-skatter $ 500,00 för totalt $ 20. 500 . . . Jag betalade faktiskt detta: $ 19. 500-skatter $ 500,00 för en total på $ 20. 000
5.
Se till att du vet gillar och skillnaden mellan olika märken och modeller . . .

Så om du gillar Chevy . . . du vet vad en Ford av samma typ av fordon kommer att kosta . . . så när det handlar om säljare, du kan säga, "Varför ska jag betala Chevy för extrafunktioner som jag kan komma på en grundläggande Ford?" Lita på mig . . . Chevy inte vill att du köper en Ford. . . De kommer att pruta . . .

tips och varningar


 • Sanningen är inte många pruta. Nu blir mer och mer populärt, men det finns fortfarande en massa människor som tror att prislappen är vad du får betala . . . Min teori är . . . om du inte frågar, kommer du inte veta om det kommer någon billigare . . .
 • Också, inte betala för försäkringar genom ditt billån. Merparten av tiden kommer du att betala dubbel, eftersom din bilförsäkring alla redo täcker det.
 • Var försiktig med "förlängd garanti" också. . . Många gånger de låter bättre än de verkligen är. Vad de flesta återförsäljarna inte kommer att säga är, har du vanligtvis tid att besluta om detta . . . så får sin information och sedan forskning för att se om det verkligen är en affär eller inte.
 • aldrig hoppa på "extra" saker återförsäljaravtalet vill att du ska köpa . . . De gör dem låter bra för en anledning . . . för att hjälpa dem, inte du . . .
 • Folk kanske vill att du ska börja gå med dem för att pruta på sina bilar. Jag hade en massa människor ber mig att göra detta för dem direkt efter jag köpte min bil. . . Jag var tvungen att berätta för dem nope . . . men jag klarade längs dessa tips . . .


 • Relaterade artiklar


  hur man söka efter en begagnad bil
  förklaring av en bil inbyte
  hur man köper de bästa begagnade bilar
  vad är april finansiering för bilar?
  om begagnad bil auktioner
  hur man kan jämföra en crossover suv
  hur man köper en begagnad bil från en privat fest
  hur man sparar $ $ på din nästa bil
  ford personbilar, lastbilar och stadsjeepar
  hur man får ett erbjudande att köpa ny bil