hur man köper en begagnad skoter

hur man köper en begagnad skoter

Med gaspriserna fluktuerande och så många människor oroade över effekten av fossila bränslen på miljön, fler människor än någonsin är på marknaden för mopeder. För att spara pengar, anser en god kvalitet används skoter

Du behöver:. .
Tålamod
Internet.
kontant för ditt inköp.
budget.


1.
Forskning olika märken och modeller av skotrar på marknaden idag. Allt från top-of-the-line Vespa till "Kanske är det verkligen svetsas samman, kanske är det inte" kinesisk skoter är tillgänglig om du vill köpa nya. Du däremot vill köpa begagnade-vilket innebär att du kan spara pengar, men du kommer att ha mindre att välja mellan. Skotrar har sålt så bra sedan sommaren 2008, tidningsannons är oftast inte ens värt säljarens tid. Även i små, mindre urbana städer, har skotrar varit kända för att sälja i mindre än 24 timmar för att bli listade. Kontrollera eBay, Craigslist och andra community site du har tillgång till.
3.
Ta del av hur mycket skotrar säljer för, genom att göra och körsträcka. Ta en titt på din budget. Hur mycket har du råd att spendera? Vilken storlek motor behöver du? Licensiering och försäkring varierar med staten-du kommer att behöva leta upp dessa, liksom. spendera, har du pengar till hands, och du vet vilken typ av använt skoter som du vill exakt, titta på annonser som ligger nära till din scooter att dyka upp. Så fort en lämplig klingande cykel är listan kan du kontakta säljaren för provköra
5
Saker att leta efter:. . Börjar det lätt? Är något löst? Finns det någon rost? Finns den med en trunk? Hur många kan rida den? Undersök däcken. Vilken typ av bränsle tar det och hur du lägger till olja? Har bromsarna känns stram? Gillar du att cykla på den? Kontrollera och fråga varför säljaren bli av med det. Om du letar efter något som liknar en pakethållare eller en vagn att dra bakom skotern för att uträtta ärenden, be säljaren om de har några rekommendationer.
6.
Fråga hur och när cykeln har underhållits. Finns det servicecenter i området? Om du har forskat alla gör i ditt område, har du förmodligen redan bekantat dig med de lokala servicecentra för olika skoter märken.
7.
Om du är säker på att detta är den cykel för dig, gör ditt erbjudande. Jag föreslår att erbjuda kontant, och lite mindre än de ber, eftersom de kan acceptera, och då har du sparat $! Men med mest skotrar säljer för fullt pris även på den begagnade marknaden, vara beredd med tillräckligt $ för att täcka det begärda priset.

tips och varningar


 • Även om scooter marknaden är het just nu, inte bara köpa den första cykeln som kommer. Om det inte verkar som om det är i gott skick, om det kan kräva kostsamma reparationer, tar ett pass.
 • Hur kommer du att få din scooter hem? Se till att du har fört en tillräckligt stor bil, och någon som hjälper dig att ladda den.
 • Scooter stöld är ett allvarligt problem. Överväg försäkring, även om den inte behövs i ditt tillstånd.
 • Hjälmar är avgörande! Lagstiftning eller ej lag, köpa en DOT hjälm. Första gången du tar din skoter ut och fastnar i regn, kommer du vara glad huvudet är skyddat i händelse av en olycka.


 • Relaterade artiklar


  hur man sparar pengar på en begagnad bil
  hur man köpa begagnade polisbilar
  hur man köper en ny bil, lastbil eller suv
  om nya miljöbilspremien och incitament
  hur man handlar ett nytt fordon
  hur man inte låta ny bil försäljare utnyttja dig
  vad är en bärgas bil?
  Hur kbb.com värde begagnade bilar?
  hur man inspektera en begagnad bil
  Hur fungerar en förlängning av verksamheten automatisk garanti?