hur man beräknar kostnaderna för att äga bil

hur man beräknar kostnaderna för att äga bil

Med tidigare erfarenhet av gaspriserna är ostadig, de flesta bilägare vet att kostnaden för en bil är mycket mer då prislappen på en Dealer lott. Läs kostnaden för att äga en bil innan du köper en ny eller besluta om du verkligen behöver den andra bilen
1.
Multiplicera månatliga inbetalningar från tolv för att beräkna toatal årliga kostnaden för ditt lån eller leasing. Detta kommer att ge dig en bas kostnaden för dig lån eller leasing per år.
2.
Försäkringskostnader frågor och kan variera inte bara på grund av din färdregistreringen men också på vilken typ av bil du får. En sportigare bil med en mindre prislapp därefter en vanlig bil kan lägga upp till en mycket mer just på grund av försäkring. Innan veta den verkliga kostnaden för en bil måste du prata med en försäkring återförsäljare för att hitta kostnader för försäkring för den specifika modellen.
3.
Glöm inte att ta hänsyn till avskrivning en bil kommer att ha. Så fort en bil tas till en återförsäljare mycket bilen kommer att gå ner i värde. I genomsnitt bil kommer att minska i värde med 35% bara i ett år efter köp.
4.
Skatter, kan registrering och licensavgifter också lägga en hel del på de årliga och initiala kostnaden av att ha bil. Kostnader för försäljning, textning, samt fastighetsskatt utbud av staten och kan bestämmas genom att ringa din lokala Motor Vehicle Bureau. Registrering och licensavgifter är vanligtvis förnyas varje eller vartannat avgifter.
5.
Inspektionerna måste utföras antingen varje eller vartannat år beroende på din där du bor. Alla kontroller på en bil måste göras med en certifierad garage och måste passera inspektion. Om din bil inte klarar granskningen måste du göra reparationer i en specifik tid.
6.
Gas kostnaden för en bil är mycket viktigt. En bil som är spektakulära i gasanvändningen som har ett högre prislappen därefter en genomsnittlig ekonomi bilen kan faktiskt vara mer i din budget då inser man. Alla bilar ska ha en beräknad miles per gallon ett belopp på sin bruksanvisning.
7.
Kostnader för underhåll och reparationer får aldrig förbises. Innan du köper bil ta den till ditt vanliga verkstad. Be dem att ge bilen en gång över att upptäcka några varningstecken och också fråga om kostnaden för att upprätthålla fordonet. Vissa bildelar för olika modeller är dyrare än andra.
8.
om du kör i områden som kräver att du betalar drev och parkeringsavgifter se att beräkna kostnaderna.

tips och varningar


 • Den totala kostnaden för en bil är summan av de svar du gav ovan. Uppskattar kostnaden per mil genom att dividera den totala kostnaden av genomsnitt miles driven.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan spara stora pengar att köpa bilar
  Hur rättfärdiga att köpa en Bugatti Veyron
  hur man köper en bil med insiders kunskap och sunt förnuft rättvisa
  hur man kan jämföra miljöbilar
  hur man hittar bilauktioner
  hur man får pålitlig bil citat
  hur man sparar pengar på en ny bil
  hur man läser nya bil fönster stickers
  hur platsen en citron på en bil
  hur man kan jämföra ett fordon köp kontra ett leasingavtal