nissan Xterra alternativ

nissan Xterra alternativ

Nissan riktar sig till unga förare med Nissan Xterra kompakta SUV genom att marknadsföra den som en no-frills SUV. . Det finns fyra utföranden av Xterra: basen X, mid-nivå S, high-end SE och Off-Road modell. Standardutrustning är riklig på Xterra och det finns få mekaniska alternativ som finns. De flesta icke-fabriken alternativ stuga tillbehör och externa organ trimma tillgängliga via Nissan återförsäljare.

Powertrain

Alla 2011 Nissan Xterra modeller är utrustade endast med en 261-hästkrafter 4-liters V6-motor. Standardutrustning för att matcha motorn är en sexväxlad manuell växellåda. En valfri fem-stegad automatisk växellåda finns för X och Off-Road-modeller. X-och S-modeller också kan få en switch som drivs med två hastigheter överföringen.

Yttre Alternativ

stänkskydd, med en $ 135 prislapp under 2010, finns på alla modeller. De stänkskydd är formade för att passa hjulet öppningar och förhindra repor från väg skräp. En $ 230 alternativet år 2010 är "Protection Paket B", som ger en fordonslarmsystem sensor monterad på bilen tillsammans med hjulbultar och akuta väg kit.

Hyttexempel

Finns på alla modeller, utom X, är trim nivå en $ 85 indragbara last att hålla värdesaker gömda och en $ 145 glidande bagageutrymmet arrangören som delar upp och organiserar last med en rörlig netto. Den främre väggen av lasten Arrangören har Xterra logotypen emblazoned.En dyrare objekt på $ 270, år 2010, är en iPod-gränssnitt system skräddarsydda för Nissan som ansluter en iPod till bilens radio. Systemet fungerar även som en laddare.Nissans "Protection Paket A" ger gummimattor golv, låsbultar och akut väg kit för $ 190 i 2010. Alla modeller kan få matta på golvet mattor för $ 115, men endast S modellen kan få de 250 automatisk avbländning recension backspegel med kompass som automatiskt dämpas när strålkastarna bländning träffar spegeln.

Dealer Tillbehör

Nissan erbjuder icke-fabrik optioner för 2011 Xterra direkt från en återförsäljare som inkluderar dimljus, en lucka tält för camping entusiaster och en huva beskyddare att skydda huven från insekter och skräp under körning. Sidoruta vindavvisare för att skydda förare och passagerare från bländning, kropp sida lister som matchar fabriken trim och tvådelade pulverlackerade steg räls för enklare åtkomst till insidan också finns tillgängliga. Priserna på dessa olika poster varierar från $ 40 upp till $ 275 under 2010.En Dragkrok tillbehör kostar ca $ 295 i 2010. En sjugradig släpvagn bogsera kabelnät och en släpvagn bogsera broms jumper sub-sele kan komplettera mottagaren problem. Fordons täcka och täcka lås är tillgängliga från återförsäljare också.


Relaterade artiklar


Vilka är fördelarna och nackdelarna med att köpa en förlängd nybilsgaranti?
vad gör bilaffärer betala för bilar?
hur man använder VIN-nummer för värdet av en begagnad bil
Hur man säljer en bil i en New York äganderättsöverföring
2001 Mitsubishi Eclipse information
hur man driver ett VIN check
hur man kan kontrollera auto historia med löpnummer
typiska köpebrevet för att sälja en begagnad bil
hur du importerar bilar från Japan för uk
hur man får en tallrik transportör licens i New York