hur man gör en sökning bil titel i Kansas

hur man gör en sökning bil titel i Kansas

Söker en bil titel i Kansas skyddar dig från okända fel på fordonet kan ha genom att ge information om olyckor eller översvämning och tidigare ägare av bilen. Dessutom söker titeln låter dig se till att körsträcka representeras korrekt av säljaren. Om du förlorar din titel efter att ha sökt igenom länet kassör, kan du söka efter titeln från staten. Du måste dock vara ägare till bilen. Titlarna och registreringar Bureau of Kansas är i Topeka. Du kan besöka kontoret och plocka upp titeln att det inte vilse

Du behöver:. .
Fordonsinformation
Titel ansökan.

Online


1.
Hitta märke, modell, körsträcka och identifiering av fordon för fordon som är registrerat i Kansas. Denna information används för att göra en sökning bil titel.
2.
Besök en sajt på nätet som ger rapporter fordon historia, såsom Carfax, National Motor Vehicle Titel informationssystem eller AutoCheck (se Resurser . ) Ange den begärda informationen och kontrollera Kansas bilen titeln.
3.
Granska informationen. Skriva ut rapporten som visar eventuella olyckor och tidigare information.

Hand som


1.
Få de uppgifter om bilen som kräver en titel sökning. Den information som krävs är märke, modell, fordonets registreringsnummer och mätarställning.
2.
Fyll i blankett TR-720B (ansökan till återutgivning titel). Blanketten finns på ditt län skattmästarens motorfordon kontor i någon Kansas City. Tillhandahålla information, och berätta intresseföretaget vid kassör kontor du vill att själv bära ansökan.
3.
Ring avdelningarna och registreringar Bureau of Kansas på 785-296-3621 för att ställa upp ett möte. Telefonen öppettider är tisdag till fredag 8 på morgonen till 16:00 Ge titeln expediten med ditt namn. Säg att du söker en bil Kansas titel. Ge henne Titeln information, såsom märke, modell och chassinumret.
4.
Besök Kansas byrå kontor och bär formuläret att få en hand levereras kopia av titeln . Bär en kopia av din Kansas körkort eller annan form av fotolegitimation. Betala avgiften att erhålla titeln från Kansas State avdelningarna och registreringar presidiet. I Kansas är avgiften $ 10 som 2010.

Tips och varningar


 • Plocka upp titeln ser det inte går förlorad i brevet skickades.


 • Relaterade artiklar


  kan du handla i två bilar för en?
  cooper bil kroppstyper
  hur man skall avgöra räntan för en bil
  vad är en licensavgift på en auto återförsäljare?
  hur man köper en bil med ett betalkort
  Hur jämför jag en 2008 Hyundai Accent till andra bilar?
  Hur jämför jag tundran med Avalanche?
  fördelarna med automatisk över konventionella transmissioner
  2007 Honda CRV information
  fordon titel lagar