2000 Sebring cabriolet problem

2000 Sebring cabriolet problem

Som med alla fordon har för 2000 Sebring cabriolet sin andel av återkallanden och tekniska bulletiner tjänst som beskriver problem med fordonet. Om den tekniska tjänst bulletin efterlyser ett återkallande kommer alla Chrysler återförsäljare fullfölja arbetet gratis för användaren, så länge fordonet är noterade i den tekniska tjänsten bulletin. Detta innebär att du måste ha exakt år, märke och modell enligt TSB.

Rear Window Defogger

I januari 2002 släppte Chrysler tekniska nummer Service Bulletin 28. 674 om synlighet. På vissa av de konvertibla modeller, det bakre fönstret defogger grid-terminal separerar från bakruta uppvärmning nätet, eller kan brytas direkt från fabriken. Om den bakre defogger inte fungerar, kommer bakrutan inte klart, och backspegel sikten är kraftigt minskad eller existerar inte.

Airbag klockfjäder

I maj 2001 var en teknisk Service Bulletin övergår till ny 2002 Sebring konvertibler om krockkudden klockan våren. Tjänsten numret är 101278. Krockkudden klockfjäder är defekt och kan stänga av krockkudden oväntat, vilket gör att föraren har en olycka. Sebrings produceras i juni eller senare av 2001 kallas ofta så sent ༽ eller 2002 modeller.

Transmission Pan Packning

Service Bulletin nummer 204. 244 registreringar konsumenterna tillgång till en återanvändbar överföring pan packning att ersätta den nuvarande pannan packning, som kan läcka ut. Formen packning är för automatiska växellådor om 2000 Sebring cabriolet. Packningen är tillgänglig vid alla Chrysler återförsäljare.


Relaterade artiklar


hur man kan kontrollera om giltig titlar california bil
Avboka en bil kontrakt
hur man talar till en bilförsäljare
Vilken statistik finns på en hybridbil?
Texas bil auktionsföreskrifterna
hur man förhandlar en begagnad bil
hur man ska finansiera en begagnad bil med dåliga krediter
acura 3,2 tl överföringsproblem
hur du importerar mg bilar från annat land
hur man köper begagnade fritidsfordon