spiral skinka tips

spiral skinka tips

Vanligtvis njöt under helgdagar och andra speciella tillfällen, är spiral skinka en rik skära av fläskkött. Den kan beredas i en mängd olika sätt och lämpar sig för en mängd olika stilar servering. Att veta några viktiga tips för att förbereda en läcker spiral skinka ger dig möjlighet att dra nytta av denna rika, läckra styckningsdel som helst du vill.

Styckning

Det yttersta lagret av skenande skinkan skall vara avskuren strax innan det sätts i ugnen. Detta beror på att det yttre lagret av fett och svål stramar som skinkan kockar. Att göra flera små, grunda snitt i ytan på svålen håller den från delningen. Vissa människor skapa dekorativa kors och tvärs mönster i skinkan, men detta är inte ett krav. Men kors och tvärs design lämpar sig för möjligheten att säsongen skinkan dekorativt med kryddnejlika bitar, som är populär under semestertider middagar och för människor som gillar smaken av kryddnejlika.

Fönster

glas, spiral skinkan en kreativ kulinarisk process som kräver en del experimenterande. Några kommersiella skinka kommer med paket med glasyr för enkelhet och bekvämlighet, och att göra din egen är också ett giltigt alternativ. Glaze din spiral skinka innan du placerar den i ugnen och reglaze hela tillagningen. Mängden glasyr beror helt på personlig smak. Smakrika glasyrer inkluderar honung, plommon, orange och brunt socker med majssirap. Den söta smaker av glasyr pälsen skinka och skapar en fusion av söta och salta.

Servering

Spiral skinka, så uppkallad efter nedskärningarna i köttet, är lätt att tjäna. Efter den spiralformade snitt i skinkan, kan köttet tas bort med en vass kniv skär utan att behöva göra egna tunna skivor. Servering spiral skinka gör det också lättare att skapa en tallrik av redan skära skivor för enkel servering under middagen. Förutom att stilen på skinka's cut gör smaken det enkelt att servera med ett brett utbud av sidor. Rolls, potatissallad, bakade bönor och cole slaw komplettera smaker av spiral skinka, oavsett om det är glaserat eller inte. Däremot fungerar en enkel måltid med potatismos och en sida grönsaker också med spiral skinka.


Relaterade artiklar


tips om att köpa en begagnad bil person till person
vad är de billigaste bilarna att hålla?
hur man kan jämföra data hybrid bil föroreningar
hur du köper en förlängd garanti på en begagnad bil
de bästa sätten att köpa begagnade bilar
Att pruta med en bilförsäljare
hur man köper en bil med någon kredithistorik
bilköp checklista
om honda LX 1998
specifikationer av 2007 chevy Silverado