nackdelarna med att köpa en ny bil

nackdelarna med att köpa en ny bil

Nya bilar ger låg körsträcka, omfattande garantier och låga initiala underhållskostnader. Men att köpa en ny bil har på kort och lång sikt nackdelar i jämförelse med att köpa begagnad bil. Köpa en ny bil är ett stort engagemang och konsumenter uppmuntras att utvärdera för-och nackdelar för att få den största avkastningen på sina investeringar.

Kostnad

I allmänhet är den initiala kostnaden för en ny bil är högre än en begagnad bil . Återförsäljare kan erbjuda tillfälligt låga räntor för att köpare av nya bilar. Men när den "teaser" ränta löper ut, din månatliga betalningar kan bli större än med en begagnad bil på grund av de initiala kostnaderna. Högre priser innebär ofta längre lånevillkor och du kan fortfarande är skyldig på en ny bil när du har bestämt dig för att sälja eller byta in den Dessutom, skatter och avgifter registrering i regel är högre för nya bilar.

Avskrivningar

Enligt med Indiana Department finansiella institut, får en ny bil förlora så mycket som 40 procent av sitt värde inom två år. Även om ett visst märke och modell har en dokumenterad historia av värde och prestanda kommer du att upptäcka någon av bilens brister förrän senare. Med en begagnad bil du redan känner till tidigare resultat av ett visst märke, modell och år, erbjuder dig möjligheten att köpa en bil med en gedigen historia utan att göra med den ursprungliga ny bil avskrivningar.

Funktioner

Annonserad återförsäljaravtalet priser, inklusive återförsäljaravtal specialare, som vanligtvis endast omfatta lager funktioner. Varje ytterligare funktion lagts till en ny bil höjer priset. Ytterligare funktioner kan innefatta kosmetiska och funktionella aspekter. Alternativt kan många extra funktioner som redan skall ingå i en begagnad bil som en del av det ursprungliga paketet den ursprungliga köparen köpt. Besparingar på dessa egenskaper är ofta förs vidare till konsumenten, när den ursprungliga ägaren säljer bilen.

Förhandling

Du kanske kan förhandla fram en bättre affär på en begagnad bil med en privat säljare än med en bilhandlare som privatpersoner inte har "pålägget" krav ett återförsäljaravtal har med nya bilar. Erbjuder dock även återförsäljare begagnad bil fynd när de behöver rensa ut inventering och göra plats för ytterligare fordon.

Försäkring

Nya bilar har högre som försäkring priser, som försäkringsbolag måste betala högre priser för delar och fordon ersättning när ett nytt fordon är skadad eller stulen. Om du dessutom finansiera en ny bil, fordringsägare kräver oftast att du köper full försäkring mot förlust.


Relaterade artiklar


Vilka är tecknen på en böjd bil ram?
vad som krävs i delstaten Kentucky att överföra en titel för ett sålt fordon?
information om 2007 års BMW X5 bil
hur man registrerar en bärgning fordon i Kalifornien
2003 Jeep Wrangler specifikationer
Hur man vet om en automatisk växellåda är bra eller dåligt
jämförelse av lyx SUV
hur man hittar begagnade bilar till salu privatpersoner i Kanada
Skillnaden mellan bokfört värde och Kelly Blue Book värde
hur man ändrar namnet på ägaren på en bil titel