hur man talar en återförsäljare ner på en ny bil

hur man talar en återförsäljare ner på en ny bil

Kunskap är den mest kraftfulla verktyget när du besöker din lokala ny-bilhandlare. Online forskning ger dig en kraftfull hjälp för att minska kostnaden för din nya bil och sätter förhandlingsmöjligheter i dina händer. Visa din återförsäljare som du har gjort din forskning och att du inte kommer att acceptera en dålig affär för din nya bil. Det finns några nycklar att låta din nya bil återförsäljare vet att de har att göra med någon som är beredd och vet exakt vad de letar efter

Du behöver:.
Dator med Internetanslutning.
Tel.
Bankkonto.


1.
Skriv ner dina specifika behov. Fundera på hur du kommer att använda bilen, hur många som kommer att resa i det och hur ofta du kommer att köra den. En bilhandlare kommer att försöka sälja dig så många funktioner som han kan. Ditt mål är att köpa bara det du behöver. Till exempel, om du köper en bil för ditt barn som hennes första bil, säkerhetsfunktioner bör vara ditt första problem. Om du ska köra bilen varje dag på långa turer, kommer gas körsträcka vara ditt primära problem.
2.
Gör din hemläxa. Återförsäljare ut till betydligt lägre pris för vissa uppgraderingar. Vanliga färger är ofta gratis, medan ovanliga färger kan höja priset mycket mer än de är värda. Kontrollera om saker som makt platser att hänvisa till båda framsätena eller bara förarsätet. Undvik att uppgradera stereon via tillverkaren. Stereo-system köps på en specialitet butik är generellt av högre kvalitet och billigare.
3.
Sätt ihop en mapp innan du går och handlar. Bifoga en kopia av din kredit rapport såväl som online ny bil prisuppgifter. Om du har en godkänd bil lån från din bank, inkludera denna information. Kontakta din försäkringskassa och få en offert för försäkring på bilen som du forskar. Gör en kopia av det blå-bok andrahandsvärde på bilen du funderar liksom citat på tidigare års modeller. Lägg till en kopia av någon garanti information som du hittar på tillverkarens webbplats.
4.
Undvika att köpa en bil vid ditt första besök. Visa din återförsäljare mappen att låta honom veta att du har gjort din forskning och att du menar allvar med att köpa en ny bil av honom. Besök återförsäljaren upprepade gånger innan du gör ett slutgiltigt beslut. Se till att provköra bilen.
5.
Forskning återförsäljarens rabatt möjligheter. Återförsäljare gillar inte att publicera detta, men de har viss frihet att sänka priset på nya bilar. Factory och konsumenter incitament stor publicitet och finns med bara lite forskning. Men fabriken till återförsäljare incitament utgör en stor andel av en bils pris. Forska dessa kan vara svårt, men att veta att de existerar innebär att förstå att din återförsäljare har ett visst spelrum med priset. Återförsäljare är inte ofta vill ge upp sina incitament, men om du gör dem att tro att detta kommer att göra försäljningen, kommer de ofta skära i sina egna incitament för att garantera affären
.


Relaterade artiklar


hur man kan jämföra en Toyota Prius och en Escape Hybrid
vad är lagarna när man köper en bil bärgades i Kalifornien?
hur man skapar en bil på en webbplats
Definitionen av en förlängd garanti
hur man återställer en Windows 2008 administratörslösenord
Hur man överför försäkring till en ny bil
Hur berätta om ett fordon har reparerats ... ordentligt
information om kontrakt bilköp
hur förlängda garantier arbete
hur man kan räkna skatt på ett hyresavtal bil i New Jersey