hur man köper ett fordon med ett öppet titel

hur man köper ett fordon med ett öppet titel

En öppen titel uppstår när säljaren av ett fordon tecken försäljning del av titeln men inköpssidan är tomma. I detta fall hävdar säljaren ansvar för fordonet och den som undertecknar titel kan göra anspråk på äganderätt, oavsett om de var avsedda ny ägare. Om du vill köpa ett fordon med ett öppet titel, stegen är desamma som vid andra inköp av fordon
1.
Ta titeln till den som hanterar titel överföringar i ditt tillstånd. I de flesta stater detta hanteras av Institutionen för motorfordon, medan andra kan du gå till landstingsskatten bedömare.
2.
Samla nödvändig äganderättsöverföring pappersarbete. Detta pappersarbete varierar från land till land, men oftast innehåller en köpebrevet, någon form av identifiering, nuvarande körsträcka och VIN-nummer på fordonet. Om fordonet har ett öppet titel, behöver du inte säljaren närvarande att föra över äganderätten.
3.
Presentera Open och korrekt pappersarbete till ombud vid statens kontoret och de kommer att gå igenom avslutande processen.
4.
betala skatt krävs vid försäljning av fordonet och underteckna köper del av titeln att slutföra transaktionen.

tips och varningar


 • Öppna titlar i allmänhet inte är det bästa sättet att gå om köper ett fordon på grund av ansvarsfrågor, och säljaren inte är närvarande för försäljning. Om möjligt bör du och säljaren går till den statliga byrån tillsammans för att fullfölja försäljningen av ett fordon.
 • eftersom ansvaret för ett fordon med ett öppet titel ligger hos säljaren, ska du sälja aldrig ditt fordon hjälp av en öppen titel försäljning. Du kommer att vara ekonomiskt ansvarig för alla skador på eller av fordonet tills köparen slutför processen äganderättsöverföring.


 • Relaterade artiklar


  vad är en öppen titel för en bil eller lastbil i Tennessee?
  hur man väljer bil
  värdering på en bil
  Hur kontrollerar jag VIN nummer på en 2003 chevy truck?
  hur man bygger och pris bilar
  hur man hyra bilar för eget bruk
  faktorer att tänka på när man köper en bil
  krävs för att köpa en bil i North Carolina
  hur man förhandla fram ett buyout bil leasingavtal
  hur man hittar information på en bil kvarstad