hur man köper en bil med en tillfällig licens

hur man köper en bil med en tillfällig licens

En preliminär licens är en licens som är i gråzonen mellan ett körkortstillstånd och ett komplett körkort. Provisoriska körkort fungera som en vanlig körkort med vissa begränsningar som föraren ännu inte har bevisat att han /hon bör ha tillgång till en fullständig körkort. Naturligtvis har ett körkort utan bil inte föraren inte bra. Lyckligtvis köpa en bil med en tillfällig licens är en lätt sak att göra

Du behöver:. .
Kontantbetalning
Kredit historia.


1.
Hitta en bil du vill köpa. Du kan leta på lokala återförsäljare eller köpa via Internet.
2.
Träna en avbetalningsplan med återförsäljaren och få ett lån om det behövs. Om du är en ung person med en tillfällig licens då du kanske inte har mycket av en kredit historia byggt upp ännu. Detta betyder att du har en högre ränta, och sannolikt en högre kontantinsats på ditt fordon. Du kan hoppa över lånet processen helt och hållet om du kan betala återstoden av bilen på framsidan.
3.
Kör din bil utanför partiet. Om du har en provisorisk körkort då måste man vara säker på att när du kör din nya bil du är inom de gränser som av licensen, såsom personbilar ålder och tid på dygnet.

tips och varningar


 • Du kan köpa en bil utan licens alls. Du kan helt enkelt inte köra bil du har köpt om du inte har en licens, provisorisk eller på annat sätt.
 • Du måste få en försäkring, registreringsskyltar och alla andra rättsliga byråkrati tas om hand på den lokala Vägverket eller när du har köpt bilen.


 • Relaterade artiklar


  litet företag fördelar med leasing fordon
  hur man beräknar BSFC
  florida fordon titel information
  hur man kan jämföra begagnad bil specifikationer
  hur man ansöker om en förlorad fordon titel i Michigan
  hur man köper en begagnad bil och hur mycket att göra avdrag för en bil som förlist
  2006 Yamaha Nytro specifikationer
  information om 2007 års BMW X5 bil
  information om 1997 års Jeep Grand Cherokee Laredo
  hur man hittar rätt bil för min familj