hur man köper en begagnad Subaru Outback med hög miles

hur man köper en begagnad Subaru Outback med hög miles

Subarus värderas för sin tillförlitlighet, prestanda och säkerhet. Många Subarus köra sina bilar väl över 200. 000 miles, ett bevis på hållbarheten hos denna japanska biltillverkaren. År 1996 presenterade Subaru en ny modell, the Outback. The Outback baserades på Subaru Legacy och erbjöd högre markfrigång och större hjul, vilket gör det mer terräng. The Outback har erbjudits i både sedan och kombi form. Subaru Outback har blivit en av de mest populära Subaru fordon. Om du funderar på att köpa en Subaru Outback med hög miles, leta efter dessa gemensamma Subaru problem.

Du behöver:
Ficklampa


1
Kontrollera kuggremmar. . . Subaru Outback motorer kräver kuggremmar och om de går, går din motor. De kuggremmar är placerade på sidan av motorn och är lätta att upptäcka. Titta över bälten med ficklampan för att se om de är spruckna eller visar tecken på kraftigt slitage.
2.
Leta efter någon olja eller läckor runt motorn, särskilt kring huvud packningar , som ligger längs med båda sidorna av motorn. Oljerester på dessa områden kan tyda på ett problem topplockspackning, vanligare i högre körsträcka Subarus och dyra att reparera. Om du inte ser någonting, fråga säljaren om eventuella problem överhettning, ett tidigt tecken på topplockspackning problem.
3.
Starta bilen och se om Check Engine tänds . Många Subarus har problem med sina katalysatorer och utsläpp system. Om du bor i ett län där utsläppen prov krävs för registrering kan du behöva betala för att få reparationer utförda på utsläpp innan du kan licens bilen.
4.
Titta efter skador under bilen med ficklampan. Subarus har utmärkta terrängegenskaper, men en del ägare missbruk denna förmåga och kör vårdslöst. Leta länge urgröpningar i ramen, drivlina och bränsletanken.
5.
Kontrollera låsningsfria bromsar (ABS). Få i förarsätet med bilen avstängd. Börja pumpa på bromspedalen med foten, pedalen bör bli svårare att pressa om ABS fungerar.
6.
Testa bilen för problem vridmoment binda, en gemensam drivlina fråga inbegriper trögflytande kopplet. Ta bilen för en enhet på både motorväg och yta vägar att få bilen varm och skön, sedan gå till en parkeringsplats och utföra flera tight figur-åttor. Känner för något rysning eller pulserande i hjulet. Om bilen är en automatisk, kontrollera säkringen sitter under huven för att se om det finns en säkring i FWD kortplatsen. Vridmoment binda ofta kringgås genom att byta bilen till framhjulsdrift, förbi trögflytande kopplet. Om det finns en säkring i FWD kortplats, fråga ägaren om det.

Tips och varningar


 • Tänk att köra en rapport fordon historia med Subaru Outback: s identifiering av fordon chassinummer (VIN). Fordonet historia rapporter ger detaljerad information om eventuella olyckor eller förändringar titel att bilen har upplevt.
 • undvika att köpa någon Subaru Outback med en försvunnen titel. Bilar utan titlar kan stjälas och är ofta ett tecken på en dålig historia.


 • Relaterade artiklar


  hur man får pengar tillbaka från en förlängd garanti på en bil
  hur man hittar en bil på AutoTrader
  kriterier för bilköp
  hur man köper en bil på nätet:
  Hur köper jag skräp bilar i Kennesaw, Georgien?
  hur man köper en ny bil under återförsäljare kostnad
  hur man köper en bil med en upp och ner inbyte
  hur man köper en bil med någon kredithistorik
  hur du kontaktar auto en garanti
  Hur hittar jag en övertagen dubbel bred släpvagn i Georgien?