den högsta gas körsträcka bilar tillgängliga

den högsta gas körsträcka bilar tillgängliga

Utvärdera bränsleeffektivitet är ett mycket smart sak att göra när man överväger hyra eller köp av en bil. Återförsäljare och försäljare auto kommer att sälja dig på alla de underbara interiör och exteriör funktioner i en bil under de närmaste. Men om du inte är factoring de miles per gallon till hyra eller köpa ekvation, kan du kasta hundratals dollar ut genom fönstret varje år.

Toyota Prius

US Department of Energy i sitt 2010-Fuel bilars ger Toyota Prius högsta betyg bränsleeffektivitet någon bil med 48 mpg på landsväg och 51 mpg i staden. Detta är en fullständig hybridelektriska motorfordon som tillverkas av Toyota Motor Corporation. US News ranking och recensioner rankar 2010 Toyota Prius 4 av 21 i Affordable medelstora bilar kategori. Det noteras också ha en av de minsta kolspår i sin klass och kommer med sju krockkuddar.

Honda Civic Hybrid

I den kompakta bilar kategorin fick Honda Civic Hybrid en 45 mpg highway betyg och en 40 MPG stad betyg i US Department of Energy's 2010 bilars bränsleekonomi. Den rankas 10 av 32 om amerikanska börserna och översyn: s lista på billiga små bilar. Funktioner som uppvärmda säten, läder och en röstigenkänning navigationssystem finns beroende på år och modell. 2010 års modell levereras med fyra krockkuddar.

Volkswagen Jetta Volkswagen Golf

Med ett beräknat antal på 41 mpg på landsväg och 30 mpg i staden, Volkswagen Jetta Volkswagen Golf TDI med rena dieselmotorer både i rank precis bakom Honda Civic Hybrid i bränsleeffektivitet. Volkswagen Jetta rankas 11 av 32 i Affordable Små bilar kategori, enligt U. S. News ranking och recensioner, medan Volkswagen Golf led 5 av 32 i samma kategori. Förutom att vara högt vridmoment fordon, Jetta och Golf-modeller med TDI Clean Diesel-motorn minskar också sotiga utsläppen med upp till 95 procent.

Hyundai Elantra Blå

Hyundai Elantra Blue ligger precis bakom Toyota Prius i den mest effektiva medelstora fordonskategori med en 35 mpg highway betyg och en 26 MPG stad betyg. Den Elantra Blue också uppfyller krävande Ultra-Low-utsläpp fordonsstandarder och vissa modeller även möta partiell Zero Emission Vehicle standard, sätta dem i samma utsläpp kategori som Toyota Prius. Den 2010 Elantra Blue kommer med sex krockkuddar: två avancerade krockkuddar fram, två sidokrockkuddar monteras på framsätet och två side-gardin krockkuddar.


Relaterade artiklar


hur man ska förstå bil specifikationer
Hur får man en bil på det billigaste möjliga pris
hur man kan jämföra begagnad bil specifikationer
Auto Lease vs finansiera
hur man avboka en utökad garanti om bilen
hur man hittar värdet av en bil innan man köper
hur man kan undvika en skatt lyx fordon
hur man ändrar en bil titel i Washington
information om att köpa en begagnad bil
hur man köper Toyota bilar