Hur får man en bil donation eller begåvad fordon

Hur får man en bil donation eller begåvad fordon

Oavsett om du nyligen förlorat jobbet eller är ett offer för en katastrof, att förlora din bil är ett vanligt men traumatisk händelse. Alla behöver en bil, dock. Med en kan betyda att skaffa ett nytt jobb och att kunna förflytta sig från punkt A till punkt B med lätthet. Om du inte har råd att köpa en bil, kan du ha rätt att få ett donerat fordon

Hitta en välgörenhetsorganisation eller organisation

Hitta välgörenhet eller organisation i ert samhälle som tar emot donerade bilar. Vissa platser kan du börja är 1-800-Charity Bilar (800charitycars. org), America's Car Donation Center (donateacar. com) och bilar för orsak (cars4causes. net). Organisationer kommer att donera eller gåva ett fordon till någon i nöd. Ring för att ta reda på vad deras krav.

Follow-Up

Om du uppfyller kraven för en doneras eller begåvad bil, se till att du kontinuerligt följa upp med välgörenhetsorganisation. Du måste göra klart att ha en bil är viktig för din försörjning.

Fylla i formulär

Se till att du fyller i alla nödvändiga handlingar i god tid och tur i allt som begärs av dig. Att ha rätt pappersarbete kommer att se till att du får ditt fordon och att det inte är över på någon annan.

Emot Vehicle

När vi mottagit din bil, se till att du fyller i titeln utbyte, registrering och köp försäkring .


Relaterade artiklar


hur man köper en äldre bil
hur man hittar en bils garantiinformation
specifikationer för 2007 BMW Z4
1999 plymouth neon highline information
hur man kan jämföra minibussar med säkerhet & kvalitet
hur du anpassar en Cheva
hur man får det absolut bästa priset när de köper en bil
vad är det 30 dagar citron lag?
hur man köper en bil med en ombyggd titel
hur man överför en bil titel i Tennessee