Att pruta när man köper en ny bil

Att pruta när man köper en ny bil

Köpa en ny bil kan vara både en spännande och skrämmande upplevelse. Du vill att bekvämt köpa ett fordon i din budget typ, medan säljaren vill göra en bra provision. Pruta är en naturlig del av inköps-erfarenhet, även om återförsäljare erbjuder "no-köpslår" prissättning. Köpslående när man köper en ny bil kan du spara tusentals på den slutliga köpeskillingen. Det finns ingen sätt att pruta eftersom situationen varierar från återförsäljare och enskilda. Men det finns vissa grundläggande köpslående praxis som kan tjäna som utgångspunkt för att köpa din nya bil.

Du behöver:
Computer
. Räknare.


1.
Forskning bilen du vill köpa och räkna ut vad din budget tillåter för en bil betalning. Titta på nätet för erbjudanden på vilken modell du vill ha på återförsäljare nära dig. Spendera lite tid att forska tillverkarens bästa kända erbjudanden. Gör er forskning innan du kliver in på en bil parti ger dig en fördel. Du kommer att veta vad du vill, ha en uppfattning om erbjudanden och rabatter finns tillgängliga, och vet exakt hur mycket du har råd att betala.
2.
titta på flera bilar på tomten. Låt inte säljaren veta direkt vilken modell du har i åtanke. Låt försäljaren att börja erbjuda erbjudandena på de olika modellerna.
3.
Express alla negativa känslor du har om prissättning eller ens bilen. En säljare som tror du är intresserad-men har reservationer-ibland börjar lägre priser för att lindra dina känslor
4
Gör ett erbjudande på fordonet du vill ha som är under. . klistermärke pris, men framför fakturan priset på bilen. Den prislappen är tillverkarens rekommenderade priset. Du bör ha en uppfattning om fakturan pris från din forskning.
5.
Figur din budget framför säljare, när de ger ett erbjudande och föreslog månatlig betalning. Be att använda sina miniräknare och papper. Även om du har gjort din forskning, låter detta lilla handling försäljaren vet att du menar allvar med inköp, men även allvar vad du betalar.
6.
Håll inbyte ut av samtalet förrän du sätta sig på ett slutligt pris. Ofta bilförsäljarna hög andrahandsvärde, men också öka det slutliga försäljningspriset. Det är i allmänhet bättre att sälja din handel-in privat.
7.
Gå upp och gå ut om försäljningssiffrorna är inte i en bekväm räckvidd. Om erbjudandet du gör är rimlig, kommer säljare slutar vanligtvis dig innan du gör det till dörren.

Tips och varningar


 • aldrig vara blyg mot säljare . Deras jobb är att sälja bilar och göra en provision på varje försäljning. Du vet vad du har råd.


 • Relaterade artiklar


  Hur lossar ett fordon titel i North Carolina
  Vad händer om en ny bil har en defekt & inte inspekteras innan leverans?
  Hur får man en titel för en bil med ett köpebrev
  säkraste bilar av 2005
  Att pruta när man köper en begagnad bil
  Vad är stötfångare som görs av?
  information om Toyota Yaris
  kan du handla i två bilar för en?
  2009 Cadillac Escalade hybrid specifikationer
  hur man köper begagnade bilar till salu av ägaren